http://www.stox.nl/wp-content/uploads/2015/08/keuken-slide-15-e1443687599875.jpg http://www.stox.nl/wp-content/uploads/2015/08/keuken-slide-23-e1443691055121.jpg

STOX Keukens

Een keuken kopen in Amsterdam doet u bij STOX Vloeren & Keukens! De zoektocht naar een nieuwe keuken begint vaak met ideeën en wensen. Iedereen heeft een andere idee bij zijn of haar droomkeuken. Of dit nu een eilandkeuken, landelijke keuken of toch een moderne keuken is. Of u een hoogglans witte keuken wilt of een keuken in een opvallende kleur. Bij STOX Vloeren & Keukens helpen wij u graag en gaan we samen met u op zoek naar de beste invulling van uw droomkeuken. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en maken voor u een offerte op maat!

Bij STOX Vloeren & Keukens past uw nieuwe keuken altijd bij uw wensen, budget en kwaliteitseisen omdat we alle keukens op maat maken.

STOX Vloeren & Keukens is het adres voor budget, modern, design en klassieke keukens van Bribus en Stox Design. STOX Vloeren & Keukens is leverancier van ondermeer keuken apparatuur van de merken Atag, Pelgrim, Siemens, Bosch, Boretti, Smeg, Etna en Miele. Zo kunt u zelf bepalen wat u wel en niet in uw keuken wilt. Bij STOX Vloeren & Keukens is het kopen van een keuken echt een feest! Wij ontwerpen samen met u een complete keuken en bieden u een offerte op maat aan.

STOX Vloeren & Keukens biedt u:

  • Ruime keuze in modellen; van klassiek tot design
  • Eerlijke prijzen
  • Lange levensduur
  • Snelle levertijd
  • Ervaren kwaliteitsinstallateurs

U bent van harte welkom in onze Keuken Showroom aan de Haarlemmerweg te Amsterdam om de diverse showroomkeukens te bekijken.

[/lazy_load_box]

Neem contact met ons op