http://www.stox.nl/wp-content/uploads/2015/08/pvc-slide-2.jpg http://www.stox.nl/wp-content/uploads/2015/08/vloer6-slide.jpg http://www.stox.nl/wp-content/uploads/2015/08/tapijt-slide-4.jpg

STOX vloeren

Een nieuwe vloer koopt u bij dé vloerenspecialist voor iedereen: STOX Vloeren & Keukens! STOX heeft voor iedere portemonnee een vloer die past. Van een budget laminaatvloer tot een luxe lamelparket visgraat vloer. STOX levert het!

Ons vloeren aanbod bestaat onder meer uit:

Ook voor onderhoudsproducten voor uw vloer en benodigdheden voor het leggen van een nieuwe vloer bent u bij STOX Vloeren & Keukens aan het juiste adres. Bij de aanschaf van de onderhoudsproducten krijgt u gratis advies over het optimale gebruik van de producten.

Vloertrends
Bij STOX vloeren in Amsterdam vindt u de laatste vloertrends. Omdat de vloer de basis is van uw interieur is de keuze van de juiste vloer heel belangrijk. Gaat u met de laatste trend mee of heeft u liever een klassieke uitstraling in uw woning aan de Amsterdamse grachten?

In onze showroom is er voor ieder wat wils. STOX is er voor iedere portemonnee. Heeft u graag een goedkope laminaat vloer? Dan is dat geen probleem! Heeft u liever een lamelparket visgraat vloer? Ook dat is mogelijk! U vertelt ons wat uw wensen zijn en wij maken een offerte op maat.

Showroom
De ervaren medewerkers van STOX vloeren staan graag voor u klaar in onze vestiging in Amsterdam met een deskundig advies.

U bent van harte welkom bij ons in onze showroom aan de Haarlemmerweg in Amsterdam! Een ruime showroom, met het Westergasterrein en de Westergasfabriek op nog geen 300 meter loopafstand. Ideaal voor een bezoekje aan een van de vele activiteiten in het Westerpark én een bezoek aan onze showroom. Wij zijn namelijk ook op zaterdag (én op de eerste zondag van de maand!) geopend. Bij onze showroom heeft u tal van mogelijkheden om uw auto te parkeren (betaald parkeren in de straat en Q-park parkeergarage).

Neem contact met ons op