http://www.stox.nl/wp-content/uploads/2015/08/vloer4-slide.jpg

Lamelparket

Lamelparket vloeren zijn samengestelde delen of planken die in onze eigen fabriek onbehandeld of geolied zijn. In onze showroom aan de Haarlemmerweg in Amsterdam vindt u ons complete assortiment aan lamelparket vloeren.

Lamelparket is parket dat is opgebouwd uit verschillende lage planken. De bovenste laag, deze wordt ook de toplaag genoemd, bestaat uit eikenhout. De onderlaag bestaat uit multiplex. Dit multiplex is meestal 10 tot 16 mm dik en bij voorkeur gemaakt van beuken of hardhout. In onze eigen fabriek worden de twee lagen met lijm samengeperst.

Doordat de plank is opgebouwd uit verschillende lagen, beperken we de kans dat de vloer gaat werken tot een minimum. Hierdoor is lamelparket onder meer uitstekend geschikt is om zwevend te leggen.


STOX Vloeren & Keukens is lamelparket-dealer van de volgende merken:


Bekijk hier onze top 12 lamelparket vloeren!


Wilt u de vloer liever niet zelf leggen maar deze klus door onze leggers laten klaren dan is dat geen probleem! Wij ontzorgen van tot Z. Bespreek in onze showroom de mogelijkheden en wij verzekeren u dat u als een tevreden klant onze showroom verlaat en enkel terug komt om gezellig een kopje koffie te nuttigen en te praten over uw mooie vloer!