5 tips voor meer opbergruimte

5 tips voor meer opbergruimte in de keuken

We herkennen onszelf allemaal in het probleem dat ‘te weinig opbergruimte’ heet. Waar laat je nu toch die grote ovenschaal, en is dit wel de meest efficiënte plek voor die enorme stoofpan? Of u nu een grote of een kleine keuken heeft, niets is zo vervelend als te weinig opbergruimte. Met dit blog proberen we u handvatten te geven voor een gestructureerde en opgeruimde keuken.

1) Onderschat de ruimte in een lade niet!

In een lade kunt u vaak veel meer kwijt dan in een kast, doordat lades de ruimte een stuk beter benutten. Uiteraard hangt dit af van het soort lade die u heeft. Bent u gericht op zoek naar een keuken met veel opbergruimte; kies dan voor een diepe lade. Meestal is een standaardlade 60 cm diep, dus zorg ervoor dat u een lade kiest die dieper is dan 60 cm. Vraag de specialist naar de mogelijkheden.

2) Ruimtebesparende accessoires

Daarnaast bestaan er tal van accessoires om de lade een handige indeling te geven. Denk hierbij aan bordenhouders, flessenrekken en besteklades. Op deze manier geeft u uw lade structuur en zal de ruimte beter benut worden.

3) Hoekladekasten

Wilt u helemaal geen lades? Ook dan is er een oplossing voor het ruimtetekort! Zo kunt u uw keuken voorzien van slimme kasten, zoals de hoekladekast. Deze kast benut de ‘verloren’ ruimte in de hoeken van de keuken optimaal.

4) Radiatoren

Misschien is dit niet het eerste waar u aan denkt wanneer u een nieuwe keuken ontwerpt. Echter, kunnen radiatoren een enorm grote ruimte in beslag nemen. Maak een keuze voor vloerverwarming, of neem ruimtebesparende radiatoren die bijvoorbeeld in een hoek kunt installeren.

5) Kasten en lades op maat

Om een echt passende oplossing te bieden, kunt u uw keukenspecialist vragen naar keukenkasten en -lades op maat. Op deze manier kunt u optimaal gebruik maken van elke millimeter in uw keuken! Loze ruimtes, schuine wanden en verloren hoeken krijgen betekenis.

 

Wilt u weten wat voor uw keuken een passende oplossing is, of bent u op zoek naar een nieuwe en efficiënt ingerichte keuken? Maak dan een afspraak met onze keukenspecialist en laat u adviseren.

 

Advies

Bent u inmiddels gevallen voor een van deze fantastische kranen? En, wilt u weten hoe STOX u hier verder bij kan helpen? Maak dan nu een afspraak, of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Maak een afspraak

 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste acties, nieuwsberichten en blogposts? Schrijf u dan hier in voor de STOX nieuwsbrief.

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief