Aanbiedingen

STOX Vloeren en Keukens zorgt iedere maand voor verrassende aanbiedingen en nieuwe acties!
Wij proberen u elke keer weer te verrassen met aanbiedingen rondom onze producten en artikelen uit het assortiment tegen scherpe prijzen.

Oktober woonmaand

De temperatuur daalt, de dagen worden langer en de bomen verliezen hun bladeren. Het najaar staat weer voor de deur. Het liefst blijf je natuurlijk lekker thuis wanneer de regen tegen de ramen tikt en de wind door de bomen waait. Des te belangrijker om van jouw huis een thuis te maken door bijvoorbeeld een nieuwe keuken of vloer aan te schaffen.

STOX helpt je om jouw huis binnen ‘no time’ om te toveren tot je eigen paleisje, waardoor binnenblijven tijdens deze donkere dagen absoluut geen straf is.

DEZE ACTIE IS VERLOPEN

Italiaanse maand

Om te vieren dat wij vanaf heden de exclusieve dealer van STOSA Cucine zijn in Nederland en om u kennis te laten maken met dit prachtige Italiaans merk, zullen er in de gehele maand juli en begin augustus ieder weekend kleine evenementen in onze showroom plaatsvinden. Denk hierbij aan kookdemonstraties, maar ook aan wijnproeverijen. Dus wilt u uw kookkunsten verbeteren, of uw nieuwe lievelingswijn uitzoeken? Kom dan langs!

DEZE ACTIE IS VERLOPEN

Actiemaand: juni

STOX geeft de gehele maand juni fantastische cadeaus weg aan iedereen die een nieuwe keuken aanschaft! De cadeaus die deze actiemaand uitgereikt worden, zijn:

  • Siemens vaatwasser bij aanschaf van een keuken van minstens €5.500,-
  • 50 inch televisie van Hisense bij aanschaf van een keuken van minstens €7.000,-
  • Quooker Pro3 Nordic kraan bij aanschaf van een keuken van minstens €8.000,-
  • Pando wijnklimaatkast bij aanschaf van een keuken van minstens €10.000,-

DEZE ACTIE IS VERLOPEN

Social Distancing Discount

Met onze ‘Social Distancing Discount’ actie bestelt u nu gemakkelijk, vanachter uw computer of laptop, een nieuwe vloer. Dat u de deur niet uit hoeft om een vloer te kopen, is niet het enige voordeel van deze te gekke actie. De vloeren worden namelijk tijdelijk tegen een zeer scherpe prijs aangeboden. Onderstaande vloeren zijn nu te bestellen voor slechts €14,95 per m2! Daarnaast kunt u de bestelling GRATIS ophalen bij ons magazijn in Halfweg en betaalt u dus geen hoge verzendkosten.

Na het invullen van het formulier wordt uw aanvraag in behandeling genomen door een van onze medewerkers. Daarna zal de vloerspecialist telefonisch contact met u opnemen om de mogelijkheden met u te bespreken.

Stay home, stay safe!

DEZE ACTIE IS VERLOPEN