Afspraak maken

LET OP!

De hele maand augustus kunt u de showroom voor vloeren enkel bezoeken op afspraak. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Vergeet dan dus niet een afspraak te maken vóórdat u langskomt in de winkel.

 

Wilt u gratis een afspraak maken met één van onze keuken- of vloeren deskundigen?
Vult u dan het onderstaande formulier in. In dit gesprek geeft een van onze medewerkers praktische informatie over bijvoorbeeld de inrichting, appartuur en opstellingen. Natuurlijk is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Graag verwijzen we u nog een keer naar de extra voorzorgsmaatregelen die in de winkel genomen worden om het coronavirus tegen te gaan. Wij vragen u om zich ook aan deze regels te houden.

Plan uw afspraak met Stox Vloeren en Keukens

    Om te monitoren hoeveel klanten er in de showroom aanwezig zijn, vragen we u aan te geven met hoeveel personen u de winkel komt bezoeken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt een voorkeur aangeven voor de dag en het tijdstip waarop u een afspraak zou willen maken. Aan het adviesgesprek zijn geen kosten verbonden. Wij doen ons best om binnen 24 uur op uw verzoek te reageren of plannen op de gewenste dag en tijd een afspraak met u in, tot ziens!