Algemene voorwaarden

 

Download hier onze algemene voorwaarden.

Download hier de CBW voorwaarden voor de woonbranche.

 

Hieronder nog enkele aandachtspunten, informatie en adviezen.

 

  • Laat uw vloer altijd acclimatiseren voordat u de vloer gaat plaatsen en zorg voor voldoende ruimte langs de muren zodat de vloer kan werken.
  • Een houten/laminaat vloer is gevoelig voor krimpen en uitzetten, u dient er daarom voor te zorgen dat de luchtvochtigheid in de ruimte, waar de vloer zich bevindt constant tussen de 50 en 65 % is.(gemeten middels een haarhygrometer.) Krimpen en/of uitzetten na het leggen van de vloer(en) valt buiten onze garantie. Om de luchtvochtigheid op pijl te houden kunt u een bevochtiger aanschaffen die de ruimte naar de juiste luchtvochtigheid brengt. Bij een te hoge vochtigheid dient er goed geventileerd te worden zodat het vocht uit de ruimte kan.
  • Omdat bij een houten vloer geen plank gelijk is en hout en olie natuur producten zijn kunnen kleurafwijkingen ontstaan tussen de vloer die besteld is en ons showbord in de winkel. Dit is namelijk afhankelijk van de houtsoort,lichtinval,kleur van de plank etc.
  • Spint is tevens toegestaan.
  • Vooraf is het aan te bevelen een kleurmonster te maken, bij voorkeur op de te bewerken vloerdelen. Mocht een legger uw vloer gaan plaatsen vraag hem dan om een kleur staal voor u te maken. Dit geeft namelijk een indicatie van hoe de totale vloer er uit komt te zien.
  • Indien vloerverwarming aanwezig is, dient het stookprotocol uitgevoerd te zijn, voordat de vloer kan worden geïnstalleerd. Voor verdere informatie informeer bij uw vloerenverwarmingsleverancier.