Century Elegance 702, Zand Eiken

Century Elegance 702, Zand Eiken

van €19,95 per m2

voor €14,95 per m2

 

  • Kleurvast
  • Weinig onderhoud nodig
  • 25 jaar garantie
  • Bestelling gratis ophalen bij ons magazijn in Halfweg

 

Aanvraagformulier

 

SX-CE702

Afmeting: 1261 x 190,5 x 8 mm
V-Groef: Tweezijdig
Gebruikersklasse: 23-32
Garantie: 25 jaar
Pakinhoud: 2.162 m2

Omschrijving

Laminaat heeft enkele voordelen ten opzichte van een echte houten vloer. Eén van de grootste voordelen is hoe kleurvast laminaat is. Zon en vocht zullen weinig effect hebben op een laminaat vloer, dit is één van de grootste redenen dat een laminaat vloer het zo goed doet in veel verschillende typen woningen.

Daarnaast biedt laminaat de mogelijkheid om in veel verschillende kleuren en stijlen gelegd te worden. Het is mogelijk om traditioneel hout na te bootsen maar ook voor een modernere look te gaan. Dit zorgt ervoor dat laminaat goed aanpasbaar is en aan iedereens smaak aangepast kan worden.

Ook belangrijk is het onderhoud van een laminaat vloer. Ten opzichte van de andere vloertypes is een laminaatvloer vrij eenvoudig om te onderhouden en neemt in verhouding weinig tijd in beslag. Door het materiaal van de vloer houdt het ook weinig stof vast, wat goed is voor mensen met allergieën.

Vloer laten leggen

Wilt u de vloer liever niet zelf leggen maar deze klus door onze leggers laten klaren dan is dat geen probleem! Wij ontzorgen van A tot Z. Bespreek, telefonisch of in de showroom, met onze specialist de mogelijkheden voor uw situatie. Samen met u kunnen wij vervolgens een afspraak inplannen en uw vloer door een expert laten plaatsen.

 

Maak een afspraak

Terug naar vloeren