De kraan die alles kan!

Quooker: De kraan die alles kan!

Tegenwoordig bevatten onze keukens allemaal handige gadgets die ons veel tijd en moeite kunnen besparen. Zo ook de Quooker; dé kraan die alles kan. De Quooker komt met vele voordelen en is door veel huishoudens zeer geliefd en inmiddels volledig omarmd. Waarom deze kranen zo geliefd zijn en waarom het voor u misschien ook wel een geschikte ‘match’ kan zijn, leest u hieronder.

Tijd besparen

Staat u er wel eens bij stil hoe vaak u kokend water gebruikt en hoe vaak u daar de waterkoker voor aan moet zetten? Dat vullen en aanzetten is nog niet eens zoveel werk, maar dat wachten is vaak wel heel irritant en kost veel tijd. Bedenk u nu eens wat u met deze tijd allemaal kan doen; lekker langer blijven liggen, want dat gekookte eitje is zo gepiept. De baby snel op zijn gemak stellen, omdat zijn flesje binnen een handomdraai klaar is. En, snel kunnen theeleuten met die goede vriend of vriendin die je weinig ziet en waar ieder moment waardevol en kostbaar mee is. Met een Quooker kraan is het water er direct! Handig, want er gaat geen dag voorbij waarop je níet iets beters te doen hebt dan wachten op je waterkoker.

Veelzijdigheid

Niet alleen bij voeding heeft u gekookt water nodig, het kan ook zeer handig zijn voor huishoudelijke klusjes. Ieder klusje is zo gefikst. Denk maar aan de aangekoekte resten van de koekenpan en het ontvetten en reinigen van eigenlijk alles wat dan ook maar vies is in huis. Tevens is de Quooker CUBE, naast functies van koud, warm en kokend water, ook voorzien van functies voor gebruik van koel en bruisend water. Een enorm veelzijdige en complete kraan dus!

Duurzaam

Met de Quooker kunt u de exacte hoeveelheid water die u nodig heeft inschenken. U zult nooit meer met te veel of te weinig water zitten, wat bij een waterkoker nog wel eens kan gebeuren. Daarnaast geeft het COMBI-reservoir meteen warm of juist koud water en hoeft u het water niet lang te laten stromen tot er eindelijk eens koud of warm water uitkomt. Ook de CUBE is een ware uitkomst wat betreft duurzaamheid. Deze kraan geeft namelijk bruisend water, zodat u nooit meer plastic flessen in de winkel hoeft te kopen en we zo gezamenlijk het plasticprobleem tegengaan. De kraan op zichzelf gaat wel zo’n 20 tot 25 jaar mee! U kunt dus lang en optimaal duurzaam genieten van uw kraan.

Voor de fijnproevers

Het water dat uit de Quooker kraan stroomt, is over het algemeen lekkerder dan regulier kraanwater. Dit komt doordat er een geïntegreerd filter in het reservoir zit welke het water zuivert. Op dit filter blijven alle onzuiverheden achter en wordt het water gereinigd.

 

Bent u benieuwd geworden naar welke Quooker geschikt is voor uw situatie en keuken? Bekijk het assortiment op www.quooker.nl en maak een afspraak met een van onze keukenspecialisten.

Advies

Bent u inmiddels gevallen voor een van deze fantastische kranen? En, wilt u weten hoe STOX u hier verder bij kan helpen? Maak dan nu een afspraak, of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Maak een afspraak

 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste acties, nieuwsberichten en blogposts? Schrijf u dan hier in voor de STOX nieuwsbrief.

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief