4

Extra zekerheid

STOX IS CBW-ERKEND

CBW-erkend? Bescherming van u, de consument!

De extra voorwaarden die CBW-erkende bedrijven hanteren, zorgen voor extra bescherming van consumenten. Zo houdt STOX Vloeren & Keukens zich aan regels met betrekking tot (aan)betalingen, annuleringen, levertijden, leveringen, vervoersmogelijkheden en garanties. Zo bieden wij u extra zekerheid op uw aankoop van een nieuwe vloer of keuken.

STOX Vloeren & Keukens is een CBW-erkend bedrijf. CBW-erkend betekent dat u zeker bent van uw aankoop bij ons. De veiligheid en zekerheid die wij als CBW-erkend bedrijf bieden geeft u vele voordelen.

In ons land zijn op dit moment bijna 3.000 woonwinkels aangeduid als CBW-erkend. CBW-erkende bedrijven houden zich aan de voorwaarden die bij het deelnemerschap voldaan zijn. Bovendien dienen deze ondernemingen de CBW-erkend- voorwaarden te blijven hanteren.

Download hier onze algemene voorwaarden.

Meer weten over CBW?
Indien u meer wilt weten over de garanties die wij als CBW-erkend bedrijf bieden of vragen heeft over deze erkenningsregeling, kunt u via de website cbw-erkend.nl meer te weten komen.

Wij zijn vandaag
tot 17:30 open

Bezoekadres STOX:
HAARLEMMERWEG 325
1051 LH AMSTERDAM

Bekijk alle openingstijden
Plan uw route

“Frequente communicatie van en naar Stox met vast aanspreekpunt kan een voorbeeld zijn voor veel andere bedrijven. Chapeau!” 

Mevr. Blank 10-07-18

Bekijk meer van onze reviews op Qasa!

Bekijk Reviews!

 

Volg ons!
Top