Keukenmontage

Laat uw nieuwe keuken plaatsen door de specialisten van STOX.

STOX Vloeren & Keukens verleent service van A tot Z. Nadat u akkoord heeft gegeven voor uw nieuwe keuken wordt alles voor u in werking gesteld. Uw keukenkasten, keukenapparaten, werkbladen en accessoires worden voor u besteld. Het transport (indien u hier gebruik van wilt maken) wordt ingepland en zo ook de keukenmontage.

Keukens plaatsen in omgeving Amsterdam

Het is algemeen bekend dat de huizen binnen de ring in Amsterdam vaak lastig zijn om te verbouwen. Door o.a. de vormen van de huizen, mogelijke verzakking en beperkte ruimte kan het een ingewikkelde procedure zijn om een keuken te plaatsen. Gelukkig heeft het STOX team hier inmiddels al jaren ervaring mee en is er geen probleem waar wij nog niet mee te maken hebben gehad.

STOX maakt gebruik van ervaren keukenmonteurs. Het grote voordeel van onze keukenmonteurs is dat ze al jaren met ons samenwerken. Hierdoor worden alle soorten keukens die STOX levert tot in het kleinste detail netjes en kundig opgeleverd.

Advies nodig? Maak een afspraak

Uiteraard kunt u ook binnenlopen in onze showroom zonder afspraak, maar een afspraak maken zorgt ervoor dat onze adviseurs uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen.

Soorten keukens

In ons assortiment beschikken wij over high-end merken, die bekend staan om hun goede kwaliteit en nieuwste trends. Tegenwoordig is er veel mogelijk op het gebied van keukens. Van L-vormige varianten tot een U-vorm of kleine, compacte keukens voor in bijvoorbeeld een studentenkamer. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos, wij horen graag van u waar u naar op zoek bent.

Over STOX keukenmontage

Bij STOX zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van keukens. Zo werken we alleen samen met de beste merken op keukengebied. We adviseren graag over de indeling van uw ruimte, de stijl van uw nieuwe keuken, maar ook over de montage. Hier komt namelijk meer bij kijken dan alleen het uitkiezen van de keuken. Bij STOX bent u altijd verzekerd van een professionele vakman met kennis van het keukens en keukenapparatuur. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.