Gekleurde keuken

Heeft u een uitgesproken smaak en wilt u dit laten terugkomen in de kleuren van uw keuken? Wilt u een keuken die direct in het oog springt of wilt u gewoon eens wat anders dan een ‘standaard’ witte keuken, dan kiest u voor een opvallende gekleurde keuken.

De kleur van uw keuken is bepalend

Groen, geel, rood, roze en paars zijn geen alledaagse keukenkleuren maar zijn wel kleuren met een uitgesproken smaak. Misschien denkt u dat genoemde kleuren heftig zijn, maar rood, groen en geel zijn perfecte kleuren om te combineren met zwart, wit en grijs. Zo heeft de combinatie rood met zwart een robuuste uitstraling en heeft het een romantisch tintje. In tegenstelling tot de kleurencombinatie geel en grijs, want met deze kleurencombinatie creëert u een echte nostalgische sfeer. Paars en zachtroze kleuren zijn hip, deze vrolijke kleuren geven uw keuken een moderne uitstraling.

Kleuren en kleurcombinaties

En werkelijk iedere (RAL)kleur is mogelijk. Of u gaat voor een geheel oranje keuken, kiest voor roze kasten of een combinatie neemt van verschillende kleuren. Niets is te gek.

Voor een duidelijke indruk van een gekleurde keuken kunt u altijd langskomen in onze showroom te Amsterdam. Hier zullen onze keukendeskundigen u alles vertellen over de mogelijkheden op het gebied van gekleurde keukens. Onze adviseurs helpen u graag bij uw keuze! Maak een afspraak voor een uitgebreid advies.

Inspiratie gekleurde keukens

Doe hieronder alvast inspiratie op voor uw nieuwe keuken in een opvallende kleur! Een beter beeld krijgen van de mogelijkheden? Bezoek de keukenshowroom van STOX in Amsterdam.