Grijze keuken

Of het nu een antraciet keuken is of een ander kleur grijs, de vraag naar grijze keukens blijft groeien. Voorheen was de grijze keuken vooral in trek voor nostalgische en klassieke keukens, maar tegenwoordig komt het voor bij elke keukenstijl. Naast een rustige uitstraling is grijs tevens zeer stijlvol. Laat uw keuken tot leven komen met een grijze keuken van STOX! U vind bij ons altijd een keuken die past bij uw wensen, interieur en budget.

Grijze keuken: rustig en stijlvol.

De grijze keuken oogt luxe en is tijdloos. Met de groeiende populariteit van het industriële design begint ook de grijze keuken meer en meer op te komen. Doordat iedere tint grijs een andere uitstraling geeft kunt u kleuren eindeloos blijven combineren. Wij hebben een ruime collectie grijze keukens, verschillend in donkere en lichte grijstinten. Vaak wordt grijs gecombineerd met een opvallende kleur om de keuken net dat beetje extra te geven.

Inspiratie grijze keukens

Doe hieronder alvast inspiratie op voor uw nieuwe keuken in een een grijze tint! Een beter beeld krijgen van de mogelijkheden? Bezoek de keukenshowroom van STOX in Amsterdam.