Houten keukens in verschillende stijlen
voor een scherpe prijs, Reken maar!

Advies nodig? Neem contact op

Houten keuken

Houten keuken: een keuken met een warme en gezellige uitstraling.

Geen enkel ander materiaal geeft uw keuken zo’n warme en gezellige uitstraling als hout. Een houten keuken heeft vaak een klassieke uitstraling. Wilt u toch gewoon het kookgenot behouden dan kunt u uw houten keuken gewoon voorzien van de modernste apparatuur. Bij een houten keuken is er de keuze om voor echt hout te kiezen of voor materiaal met een hout design. Vaak wordt er gekozen voor echt hout bij keukens met een landelijke stijl en voor materiaal met een houten design bij moderne keukens.

In zowel kleur, het type van hout als in de afwerking bent u volledig vrij in uw keuze. Keukens van hout zijn uitermate geschikt als u uw keuken een natuurlijke uitstraling, wilt geven. Kiest u voor hout dan kiest u voor gezelligheid en comfort.

Inspiratie houten keukens

Doe hieronder alvast inspiratie op voor uw nieuwe houten keuken! Een beter beeld krijgen van de mogelijkheden? Bezoek de keukenshowroom van STOX in Amsterdam.Bezoekadres STOX:
HAARLEMMERWEG 325
1051 LH AMSTERDAM

Bekijk alle openingstijden
Plan uw route

Moderne en effectieve luchtbevochtiging.

Luchtbevochtiging geschikt voor iedere ruimte. Met een luchtwasser zorg je ervoor dat het niet te droog wordt en de lucht op een gezond vochtigheidsniveau blijft.
Bekijk acties

Volg ons!
Top