3D Keukenontwerp

Eén van de meest belangrijke onderdelen van het ontwerpproces hier bij STOX is zeker weten dat onze klanten constant betrokken zijn bij het ontwerpen. Met een interactief ontwerpproces zorgen wij ervoor dat er geen onduidelijkheden omtrent het design ontstaan. Op deze pagina zullen wij verder ingaan op hoe het ontwerpen precies werkt en met afbeeldingen voorbeelden geven van de verschillende stappen in het proces. Laten we bij stap één beginnen.

2D Ontwerp

Waar start het ontwerp?

Een keuken ontwerpen begint allemaal met de ideeën van onze klanten en waar zij naar op zoek zijn. Sommige klanten hebben een duidelijk beeld van wat zij willen, andere klanten komen bij ons binnen zonder duidelijk concept, beide opties kunnen wij mee aan de slag. Onze ontwerpers duiken met alle liefde in de ideeën van onze klanten om deze samen verder uit te werken en mocht er nog meer inspiratie nodig zijn zorgen wij daar ook graag voor.

Als wij eenmaal een goed beeld hebben van de wensen van onze klanten wordt het tijd om de verschillende opties door te nemen (merken, type apparaten, opstelling). De beste manier om dit te doen is aan de hand van een 2D tekening, zo kunnen wij zien of we de ruimte goed benutten en geeft het de klant een goed beeld van de indeling.

3D Render

Wat komt daarna?

Als wij op één lijn zitten en onze klant is tevreden met de opstelling is de volgende stap het verwerken van de 2D tekening naar een 3D render met onze ontwerpsoftware.
Het doel hiervan is om ervoor te zorgen dat onze klanten goed kunnen visualiseren hoe hun keuken er precies uit gaat zien, zodat zij zeker weten wat zij zullen krijgen. De 3D render is accuraat en kan op veel manieren aangepast worden, zodat het resultaat bijzonder realistisch is. In de bijgevoegde afbeelding is een 3D render van één van onze showroomkeukens te zien.

In de laatste stap van het proces zullen wij de 3D render verwerken in een Virtual Reality weergave van de keuken.

Opgeleverde Keuken

Dit zorgt ervoor dat onze klanten met een Virtual Reality bril kunnen rondlopen en -kijken in hun toekomstige keuken. Deze laatste stap zorgt ervoor dat alle onduidelijkheden verholpen zijn, en onze klanten een perfect beeld hebben van wat zij zullen ontvangen.

 

Al deze stappen zijn essentieel voor ons, om ervoor te zorgen dat je zo dichtbij jouw droomkeuken komt als mogelijk is. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak met ons.

 

Afspraak maken