Maatwerk Keukens

Waarom een maatwerk keuken?

Voor sommige huizen is een standaard keuken simpelweg niet voldoende. Heeft u bijvoorbeeld een schuine muur in de keuken, afwijkende hoeken of grote ramen? Dit zijn allemaal redenen waardoor standaard keukens lastig kunnen zijn om te plaatsen in uw huis.

Tevens is het voor veel mensen belangrijk om hun eigen touch aan een keuken te geven. STOX biedt u de mogelijkheid om samen met onze keukenadviseurs de keuken van uw dromen, die perfect bij uw huis past, te ontwerpen.

Waarom bij STOX?

STOX heeft over de jaren heen veel ervaring opgedaan met verschillende maatwerk projecten in de omgeving van Amsterdam. De binnenstad van Amsterdam biedt unieke uitdagingen waar onze adviseurs/monteurs keer op keer weer oplossingen op bedenken. Het doel van STOX is om ervoor te zorgen dat de ruimte in uw keuken optimaal benut wordt, zo kunnen wij samen iets ontwerpen wat precies past bij uw huis en uw behoeften.

Maatwerk ≠ Duur

Wanneer mensen aan een maatwerk keuken denken wordt er al snel uitgegaan van een dure, speciaal ontworpen keuken. Dit hoeft niet in ieder geval zo te zijn. Voor sommige mensen is de ruimte simpelweg lastig om een standaard ontworpen keuken in te bouwen of zijn zij op zoek naar iets wat niet in standaard designs te vinden is. In dit soort gevallen kan een maatwerk keuken de oplossing bieden, vooral wanneer het om kleinere keukens gaat hoeft hier zeker geen duur prijskaartje aan te hangen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier en onze keukenadviseurs beoordelen graag uw ruimte en geven u dan een vakkundig advies over de mogelijkheden.