Maatwerk Keukens

Waarom een maatwerk keuken?

Voor sommige huizen is een standaard keuken simpelweg niet voldoende. Heeft u bijvoorbeeld een schuine muur in de keuken, afwijkende hoeken of grote ramen? Dit zijn allemaal redenen waardoor standaard keukens lastig kunnen zijn om te plaatsen in uw huis.

Tevens is het voor veel mensen belangrijk om hun eigen touch aan een keuken te geven. STOX biedt u de mogelijkheid om samen met onze keukenadviseurs de keuken van uw dromen, die perfect bij uw huis past, te ontwerpen.

Waarom bij STOX?

STOX heeft over de jaren heen veel ervaring opgedaan met verschillende maatwerk projecten in de omgeving van Amsterdam. De binnenstad van Amsterdam biedt unieke uitdagingen waar onze adviseurs/monteurs keer op keer weer oplossingen op bedenken. Het doel van STOX is om ervoor te zorgen dat de ruimte in uw keuken optimaal benut wordt, zo kunnen wij samen iets ontwerpen wat precies past bij uw huis, en uw behoeften.

Om dit ontwerpproces zo soepel mogelijk te laten verlopen is het tevens mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis. Vooral voor een echte maatwerk keuken is het ideaal om onze adviseurs een blik op de ruimte te laten werpen, zo kunnen zij goed zien waar zij mee te maken hebben en zal het ontwerp perfect aansluiten bij de rest van uw woning.

STOX Biedt u verschillende mogelijkheden om een afspraak te maken