4

Werkbladen voor ieder type aanrecht
en keuken vind u bij STOX, Reken maar!

Advies nodig? Neem contact op

Werkbladen

Kies het werkblad dat bij u en uw keuken past.

Werkbladen zijn er in vele kleuren, maten en uitvoeringen. STOX Vloeren & Keukens heeft het allemaal. Klik op het soort werkblad voor meer informatie over dit product. U kunt ook altijd langs komen in de showroom van STOX Vloeren & Keukens te Amsterdam. Onze deskundigen nemen u mee in ons grote aanbod keukenbladen en achterwanden in verschillende materiaalsoorten. STOX Vloeren & Keukens levert:

Voorkom beschadiging van uw keukenblad.

Hoe krasbestendig uw blad ook is, snijd niet rechtstreeks op het bladoppervlak. Om beschadigingen die zich niet meer laten wegwerken te voorkomen kunt u beter met snijplanken werken.
Het is zowel hygiënischer als beter voor uw werkblad om met een snijplank te werken. Krassen in uw werkblad vallen namelijk niet onder de garantie.
Om hardnekkige vlekken te verwijderen, beschadigingen weg te werken of uw blad meer glans te geven zijn er diverse speciale onderhoudsmiddelen te verkrijgen. Welke vloeistof het meest geschikt is voor uw blad kan een van onze keukenadviseurs u vertellen. Test in ieder geval elk speciaal middel vooraf op een onopvallende plaats op het blad. Breng de vloeistof daarbij niet rechtstreeks aan, maar met een doek, in verband met het risico van uitvloeiing. Werk altijd van buiten naar binnen om te voorkomen dat de plek groter wordt.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met één van onze keukenadviseurs.

Wij zijn vandaag
tot 20:30 open

Bezoekadres STOX:
HAARLEMMERWEG 325
1051 LH AMSTERDAM

Bekijk alle openingstijden
Plan uw route

“Frequente communicatie van en naar Stox met vast aanspreekpunt kan een voorbeeld zijn voor veel andere bedrijven. Chapeau!” 

Mevr. Blank 10-07-18

Bekijk meer van onze reviews op Qasa!

Bekijk Reviews!

 

Volg ons!
Top