Werkbladen voor ieder type aanrecht
en keuken vind u bij STOX, Reken maar!

Advies nodig? Neem contact op

Werkbladen

Kies het werkblad dat bij u en uw keuken past.

Werkbladen zijn er in vele kleuren, maten en uitvoeringen. STOX Vloeren & Keukens heeft het allemaal. Klik op het soort werkblad voor meer informatie over dit product. U kunt ook altijd langs komen in de showroom van STOX Vloeren & Keukens te Amsterdam. Onze deskundigen nemen u mee in ons grote aanbod keukenbladen en achterwanden in verschillende materiaalsoorten. STOX Vloeren & Keukens levert:

Voorkom beschadiging van uw keukenblad.

Hoe krasbestendig uw blad ook is, snijdt niet rechtstreeks op het bladoppervlak. Om beschadigingen die zich niet meer laten wegwerken te voorkomen kunt u beter met snijplanken werken.
Het zowel hygiënischer als beter voor uw werkblad. Krassen in uw werkblad vallen namelijk niet onder de garantie.
Om hardnekkige vlekken te verwijderen, beschadigingen weg te werken of uw blad meer glans te geven zijn er diverse speciale onderhoudsmiddelen te verkrijgen. Welke vloeistof het meest geschikt is voor uw blad kan een van onze keukenadviseur u vertellen. Test in ieder geval elk speciaal middel vooraf op een onopvallende plaats op het blad. Breng de vloeistof daarbij niet rechtstreeks aan, maar met een doek, in verband met het risico van uitvloeiing. Werk altijd van buiten naar binnen om te voorkomen dat de plek groter wordt.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met een van onze keukenadviseurs.Bezoekadres STOX:
HAARLEMMERWEG 325
1051 LH AMSTERDAM

Bekijk alle openingstijden
Plan uw route

Bekijk de nieuwe februari acties van STOX!

Ook in de maand Februari zijn er bij STOX weer verschillende acties voor uw vloer of keuken.
Bekijk acties

Volg ons!
Top