4

Keramiek

Keramiek werkblad: een fraaie uitstraling én bijzonder praktisch en hygiënisch!

Werkbladen van keramiek worden steeds populairder. STOX kan inmiddels al meer dan 30 kleuren leveren in keramiek, waaronder enkele met een unieke uitstraling van bijvoorbeeld roest of beton! En gezien de toenemende populariteit door de erg praktische eigenschappen, zal ons assortiment keramiek zich de komende jaren alleen maar verder uitbreiden.

Industriële look voor uw keuken

Keramiek is een industrieel vervaardigd product, gebaseerd op klei dat, onder extreem hoge druk, wordt geperst en vervolgens op hoge temperatuur wordt gebakken.

Keramiek heeft een matte, geborstelde oppervlakte. Dat verklaart mede de toenemende populariteit van het materiaal; keramiek combineert namelijk een mooie, natuurlijke uitstraling met bijzonder praktische en hygiënische eigenschappen. Het is doorgaans erg constant van kleur. Echter, doordat het bestaat uit natuurlijke basisstoffen, zijn kleur- en structuurverschillen ten opzichte van kleurstalen nooit uit te sluiten.

In vergelijking met graniet en composiet, is keramiek kwetsbaarder voor beschadiging bij punt- en stootbelasting. Afhankelijk van de afwerking kan een granieten werkblad ook praktisch zijn. In onze keukenshowroom in Amsterdam kunt u meer informatie terugvinden over de verschillende granieten werkbladen van STOX.

Wij zijn vandaag
tot 17:30 open

Bezoekadres STOX:
HAARLEMMERWEG 325
1051 LH AMSTERDAM

Bekijk alle openingstijden
Plan uw route

“Frequente communicatie van en naar Stox met vast aanspreekpunt kan een voorbeeld zijn voor veel andere bedrijven. Chapeau!” 

Mevr. Blank 10-07-18

Bekijk meer van onze reviews op Qasa!

Bekijk Reviews!

 

Volg ons!
Top