4

RVS

RVS werkblad: tijdloos en zeer hygiënisch.

Met een roestvrij stalen werkblad geeft u uw keuken een tijdloze uitstraling. Het is zeer hygiënisch, watervast en kan zowel tegen hoge als lage temperaturen. RVS keukenbladen worden met name gebruikt in professionele keukens maar zijn ook uiterst geschikt voor thuis. Het materiaal geeft uw keuken een strakke, moderne uitstraling.

Let op! RVS (roestvrij staal) is enigszins krasgevoelig.
Echter doet dat niets af aan de duurzaamheid en het eigentijdse karakter. Bij goed onderhoud kan een roestvrij stalen keukenblad wel dertig jaar mee gaan. Bij STOX Vloeren & Keukens kunt u heeft de keuze uit diverse diktes, vormen en reliëfs.

RVS keukenbladen voor uw aanrecht

Er zijn geweldig mooie combinatie te maken tussen RVS keukenbladen, afzuigkappen, kookplaten en andere soorten keukenapparatuur. Dit zorgt ervoor dat de keuken een strak en modern uiterlijk krijgt. RVS keukenbladen kunnen in vrijwel iedere vorm worden geleverd. De naden zijn zo goed als onzichtbaar omdat deze worden wegschuurt. Daarnaast wordt de spoelbak bijna altijd ingebouwd.

Voordelen van RVS keukenbladen

De keukenbladen zijn geheel waterdicht. Daarnaast zijn RVS keukenbladen zeer onderhoudsvriendelijk. U hoeft uw RVS keukenblad geen extra behandeling te geven hetgeen wel het geval is bijvoorbeeld bij een massief houten keukenblad. Daarnaast zijn RVS keukenbladen is zeer hygiënisch en hittebestendig. Dit betekent overigens niet dat u een hete pan rechtstreeks op uw keukenblad kunt zetten.

Nadelen van RVS keukenbladen

RVS is niet krasbestendig. Ondanks dat dit keukenblad eruit ziet als één grote snijplank, kunt u beter een aparte snijplank gebruiken.

Kom voor professioneel advies en inspiratie voor uw ideale keukenblad van roestvrij staal langs in onze showroom en laat u adviseren door een van onze keukendeskundigen.

Wij zijn vandaag
tot 17:30 open

Bezoekadres STOX:
HAARLEMMERWEG 325
1051 LH AMSTERDAM

Bekijk alle openingstijden
Plan uw route

“Frequente communicatie van en naar Stox met vast aanspreekpunt kan een voorbeeld zijn voor veel andere bedrijven. Chapeau!” 

Mevr. Blank 10-07-18

Bekijk meer van onze reviews op Qasa!

Bekijk Reviews!

 

Volg ons!
Top