Witte keukens in verschillende stijlen
Modern, tijdloos en klassiek, Reken maar!

Advies nodig? Neem contact op

Witte keuken

Witte keuken: de meest voorkomende keuken in Nederland.

Veruit de meeste keukens in Nederland zijn wit. Een witte keuken geeft uw huis een frisse uitstraling en een ruimtelijk gevoel. Daarnaast is een witte keuken te combineren met vrijwel ieder type woninginrichting. Witte keukens zijn immers mooi om te zien en hebben een tijdloze en veelzijdige uitstraling.

Verschillende tinten wit voor iedere gewenste keukenstijl.

Een witte keuken is uit te voeren in diverse keukenstijlen. U kunt er uw keuken een moderne uitstraling geven door te kiezen voor een greeploze keuken. Heeft u toch liever een klassieke witte keuken, dan kunt u kiezen uit verschillende grepen die uw keuken de uitstraling geven die u zelf wilt. Tevens kunt u kiezen uit verschillende tinten wit. Van ‘ijswit’ tot mat wit. Doe hieronder alvast wat inspiratie op en kom naar onze showroom om alle mogelijkheden te zien en te bespreken.

Inspiratie witte keukens

Doe hieronder alvast inspiratie op voor uw nieuwe keuken in een witte stijl! Een beter beeld krijgen van de mogelijkheden? Bezoek de keukenshowroom van STOX in Amsterdam.Bezoekadres STOX:
HAARLEMMERWEG 325
1051 LH AMSTERDAM

Bekijk alle openingstijden
Plan uw route

Moderne en effectieve luchtbevochtiging.

Luchtbevochtiging geschikt voor iedere ruimte. Met een luchtwasser zorg je ervoor dat het niet te droog wordt en de lucht op een gezond vochtigheidsniveau blijft.
Bekijk acties

Volg ons!
Top