Legservice

Veel van onze klanten kiezen ervoor om hun vloer door STOX te laten leggen. Het verschilt uiteraard per huis of het gemakkelijk zelf uit te voeren is of niet, maar STOX biedt voor iedere situatie haar legservice aan.

Het team van STOX heeft jaren ervaring en is in de loop der jaren veel ingewikkelde problemen tegengekomen, dit heeft ervoor gezorgd dat wij een flexibel team hebben, wat altijd voorbereid is om een oplossing op maat te bedenken. Ons team legt alle soorten vloeren met plezier voor u. Van het leggen van laminaatvloer of een visgraat vloer tot het egaliseren van uw ondergrond. Alles behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u alvast meer informatie?

Neem contact op

Zelf leggen of laten leggen

Zoals wij eerder aangaven is de keuze uiteraard aan u. Afhankelijk van de woonsituatie kan een vloer gemakkelijk te leggen zijn, maar ook ingewikkeld. Wij adviseren uiteraard om het door ons team te laten leggen, zo weet u zeker dat het door experts gedaan wordt en ontnemen wij u alle zorgen omtrent de vloer.

Wordt de vloer onderbroken door een open haard of loopt deze door in de hal? Afhankelijk van de ruimte waar uw nieuwe vloer komt te liggen adviseren wij u graag welke mogelijke vloeren voor u het meest ideaal is.

Wij helpen u graag bij het realiseren van uw nieuwe vloer. Door slim om te gaan met uw ruimte(s) en meubels kunnen wij uw vloer binnen één dag opleveren. Al onze zaagwerkzaamheden worden buitenshuis (overdekt) uitgevoerd! Einde van de dag kunt u de ruimte weer betreden en genieten van de gelegde vloer. Wij zorgen ervoor dat uw meubels weer keurig en onbeschadigd op dezelfde plek staan. Is dat niet comfortabel?!

Extra service!

Naast het leggen van vloeren bieden wij nog meer service! Want ook het onderhoud van uw vloer kunnen wij voor onze rekening nemen. Uw vloer wordt opgeschuurd en opnieuw in de olie of was gezet. Ook het verwijderen en afvoeren van uw oude vloer kunt u aan onze ervaren vloerleggers overlaten.

Heeft uw trap een opknapbeurt nodig? Wij bekleden uw trap waardoor deze er weer als nieuw uit ziet! Kom naar onze showroom en vraag naar de mogelijkheden voor uw trapbekleding!