Oktober woonmaand

De temperatuur daalt, de dagen worden langer en de bomen verliezen hun bladeren. Het najaar staat weer voor de deur. Het liefst blijf je natuurlijk lekker thuis wanneer de regen tegen de ramen tikt en de wind door de bomen waait. Des te belangrijker om van jouw huis een thuis te maken door bijvoorbeeld een nieuwe keuken of vloer aan te schaffen.

STOX helpt je om jouw huis binnen ‘no time’ om te toveren tot je eigen paleisje, waardoor binnenblijven tijdens deze donkere dagen absoluut geen straf is.

Van deze acties kan je alleen maar gelukkig worden!

Actievoorwaarden

 

Ontvang een televisie en kookarrangement CADEAU

Bij aanschaf van een keuken met een minimale waarde van €6.000,- en inclusief ‘Pelgrim’ of ‘ATAG’ apparatuur, ontvang je nu een ‘Hisense’ 50″ televisie en kookarrangement (voor 2 personen) bij ‘De Kookfabriek’ CADEAU om jouw nieuwe koop mee te vieren!

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Type scherm: LED
  • Schermdiagonaal: 50 inch (127 cm)
  • Maximale resolutie: Ultra HD/4K
  • Smart TV: Ja
  • Spraakbesturing: Ja
  • Wifi: Ja

“Tijdens deze avond bereidt u zelf, onder leiding van culinair coaches, ons gastronomisch 3-gangen menu en kunt u genieten van uw zelfgemaakte culinaire hoogstandjes. Beleef deze unieke restaurantervaring waarbij u zelf in de keuken mag staan!” – De Kookfabriek

 

PVC-vloerenactie

Deze zeer aantrekkelijke actie kom je niet snel weer tegen. Bij STOX ontvang je deze maand namelijk 15% korting op geselecteerde PVC-vloeren.

 

YUP Collectie – Floor Life

“De warme en rijke uitstraling van hout vindt u prachtig terug in onze rustige en natuurgetrouwe visgraat pvc-vloer (EIR). De stroken zijn afgewerkt met een extra matte toplaag van 0.55mm.”

 

Parramatta Collectie – Floor Life

“Deze prachtige pvc-vloer is te herkennen aan zijn extra brede (23,8 cm) en lange planken (152,2) en en is 5,5 mm dik. De vloer heeft een natuurgetrouwe structuur die exact de houtprint volgt en heeft daarnaast een subtiele V-groef. Bovendien is deze vloer ook nog eens makkelijk in het onderhoud.”

Yup ‘Natural’ – visgraat

€39,95 per m2

€33,95 per m2

 

Parramatta Dryback ‘Naturel’

€36,95 per m2

€31,41 per m2

Yup ‘Beige’ – visgraat

€39,95 per m2

€33,95 per m2

 

Yup ‘Smokey’ – visgraat

€39,95 per m2

€33,95 per m2

Events: chocolade workshops en kookdemonstraties

 

zaterdag 3 oktober: 

CANCELLED

Chocolade workshop. Schrijf je in via het formulier, of kom gezellig langs;

 

zondag 4 oktober: 

CANCELLED

Chocolade workshop. Schrijf je in via het formulier, of kom gezellig langs;

zaterdag 17 oktober: 

CANCELLED

Kookdemonstratie in de showroom

zaterdag 24 oktober: 

CANCELLED

Kookdemonstratie in de showroom

WIN

STOX verloot, onder alle kopende klanten in de maand oktober, de ETNA ‘Bulli’ koelkast. Deze koelkast is dé retro eye-catcher in ieders keuken en kan nu ook van jou zijn.

“De Volkswagen Bulli werd het icoon van de sixties dat een nieuw tijdperk vertegenwoordigde; een tijd waarin grenzeloze vrijheid en samen de wereld ontdekken gevierd werd. Ruim een halve eeuw later is de ‘hippiebus’ terug van weggeweest; om roadtrips mee te maken, als coole camper of als festival foodtruck. Goed nieuws, ETNA lanceert de legendarische Volkswagen Bulli als koelkast in de Benelux. De speciale editie zal het hart van vele fans sneller doen kloppen. De ronde vormen, chromen details en het sprekende logo zijn in nauwe samenwerking met Volkswagen ontworpen. De duurzame ETNA koelkast staat voor avontuur en reizen maar ook voor thuiskomen en bewust genieten. De babyblauw met roomwit gekleurde koeler heeft energielabel A+++ en heeft naast een ruim koelgedeelte (229l) een handig vriesvak (25l).” – ETNA Benelux

Kom langs