Over ons

Onze Missie:

Het is ons primaire doel om u te inspireren, binnen de grenzen van uw budget, en de keuken en/of vloer van uw dromen te realiseren. Samen zullen we alle mogelijkheden verkennen en voor een ieder van onze klanten creëren wij een uniek resultaat. Vloeren, keukens en raamdecoratie, STOX zal het voor u verzorgen.

Comfort – Innovatie – Flexibiliteit

Comfort

Bij STOX staat uw comfort op nummer één. Daarom zal u bij ons nooit een gehaast gevoel krijgen in de showroom. Samen met onze specialisten kijken we naar uw voorkeuren, en zorgen wij voor een ontwerp wat perfect aansluit op uw wensen. Weet u het nog niet zeker? Ook dat is geen probleem. Wij geven u de bedenktijd die u nodig hebt om tot een succesvol resultaat te komen.

Innovatie

Om het designproces nog transparanter te maken creëren wij hier bij STOX naast een 2D tekening ook nog een 3D Render. Dit houdt in dat wij het ontwerp van uw keuken in 3D vormgeven, waarna u met een bril op al kan rondlopen in uw nieuwe keuken, terwijl u nog bij ons in de showroom zit. Zo weet u precies hoe het eindresultaat eruit gaat zien.

Flexibiliteit

Een nieuwe vloer en/of keuken uitzoeken is geen simpele beslissing. Er zijn veel verschillende materialen waar u uit kunt kiezen, en qua design zijn er alleen nog maar meer keuzes. Onze adviseurs leggen daarom de nadruk op flexibel zijn in de ontwerpfase. Zij zullen alles doen wat mogelijk is om u zo dichtbij uw droom- keuken en/of vloer te krijgen. Wanneer dit niet mogelijk is zullen zij altijd op zoek gaan naar de beste oplossing voor het probleem, met uw ideeën als leidraad.

Of het nou om keukens, vloeren of raamdecoratie gaat, bij STOX kunt u voor al uw woonwensen terecht.

Het STOX Team

Benieuwd naar het team wat voor uw toekomstige vloer en/of keuken gaat zorgen?

Bekijk hier het STOX team.

Vragen en Opmerkingen

Heeft u vragen en/of opmerking aan ons?

Neem contact op met STOX!