4

Privacybeleid

Privacybeleid van Stox Vloeren en Keukens

Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en winkel. Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die Algemene Verordening Gegevensbescherming stelt.

Doeleinden van de gegevensverwerking

Als u een contact- of aanmeldformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.
Wij verwerken uw gegevens omdat wij dit ofwel nodig hebben voor het aangaan of uitvoeren van de overeenkomst met u, ofwel omdat wij daartoe wettelijk verplicht zijn, ofwel met uw toestemming ofwel omdat wij (of een derde) daar een gerechtvaardigd belang bij hebben. Onze gerechtvaardigde belangen staan in deze privacyverklaring omschreven. In individuele gevallen zouden wij genoodzaakt kunnen zijn om uw gegevens te verwerken omdat dit noodzakelijk is voor uw vitale belang of dat van een ander (bijvoorbeeld als u of uw kind zich bezeert bij ons en wij uw gegevens aan het ambulancepersoneel moeten doorgeven).

In de volgende situaties registreren wij uw persoonsgegevens;

  • Bij het bezoeken van onze website.
  • Bij het versturen van een online formulier of het online aanvragen van informatie
  • Bij de uitvoering van een aan ons verleende opdracht.
  • Bij het invullen van een review voor een aan u geleverd product of een aan u geleverde dienst.
  • Bij de aanmelding voor marketinguitingen en/of onze nieuwsbrief.
  • Bij het invullen van sollicitatie- en contactformulieren op de website.
  • In onze winkel bij het invullen van orderformulieren, showroombonnen en/of andere formulieren.

Beveiliging van uw gegevens

Stox Vloeren en Keukens doet er alles aan om uw persoonsgegevens optimaal te beveiligen tegen onrechtmatig gebruik. Wij doen dit aan de hand van fysieke, administratieve, organisatorische en technische maatregelen. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens en dat de toegang tot uw persoonsgegevens afgeschermd is. Alle gegevens die u met STOX uitwisselt via onze de website stox.nl, worden versleuteld met SSL beveiliging op basis van het HTTPS protocol.
Als u het idee heeft dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@stox.nl.

Informatie opvragen/afspraak maken

Wilt u informatie aanvragen via het informatieformulier dan vragen wij u uw naam, e- mailadres en telefoonnummer in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen en de gevraagde informatie kunnen verstrekken. Uiteraard staat het u ook vrij om ons te mailen of telefonisch contact op te nemen.
Wilt u persoonlijke hulp bij het ontwerpen van een keuken of het uitzoeken van een vloer ? Dan is er de mogelijkheid om online een afspraak te maken. Wij registreren dan uw naam, telefoonnummer, e-mailadres zodat wij contact met u op kunnen nemen over de afspraak
Wij gebruiken de gegevens ook om na te gaan of wij nog ergens mee kunnen helpen of om u een bericht te sturen als wij een leuke aanbieding voor u hebben.

Klikgedrag en bezoekgegevens

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres van uw computer, de eventuele gebruikersnaam, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de Website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Sociale netwerken

Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken zoals Facebook, LinkedIn en Pinterest. Deze knoppen worden gerealiseerd door een code die wordt aangeleverd door de sociale netwerken zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie.
Aan het gebruik van social media zijn geen voorwaarden vanuit STOX verbonden. U gaat akkoord met de voorwaarden van het social media platform.
Leest u de privacyverklaring van de sociale netwerken(welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Gebruik van cookies

Wij maken bij het aanbieden van elektronische diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Waar wij het hier hebben over “cookies”, bedoelen wij daarmee ook andere vergelijkbare technieken. Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt deze cookies eventueel uitzetten via uw browser.

In ons cookiestatement vindt u meer informatie over ons gebruik van cookies en welke persoonsgegevens daarbij worden verwerkt. Lees meer over de cookies die wij gebruiken in onze cookieverklaring.

Aankoop bij de kassa

Indien u een bezoek aan STOX afsluit met een aankoop van een product of dienst dan worden zodra je afrekent bij de kassa je transactiegegevens geregistreerd om de betaling in orde te kunnen maken. Wij zijn belastingtechnisch verplicht om details van iedere aankoop zeven jaar te bewaren.

Aankoop via een offerte/order

Indien u een product en/of dienst koopt via een voor u op maat gemaakte offerte die u, eventueel in een later stadium, om wilt zetten in een order dan registreren wij reeds in het offertestadium uw adresgegevens, zodat wij (indien nodig/gewenst) bij u langs kunnen komen om de ruimte in te meten, de artikelen te kunnen leveren en de aangeschafte diensten te kunnen uitvoeren. Wij registreren tevens uw e-mailadres en telefoonnummer om u op de hoogte te kunnen houden van de planning en om u te vragen of alle leveringen en/of diensten naar wens zijn verlopen en/of uitgevoerd. Deze gegevens delen wij waar nodig met externe dienstverleners, omdat zij voor ons de dienst uitvoeren. Zo heeft het transportbedrijf bijvoorbeeld uw naam en adres nodig om de producten bij u te kunnen afleveren. Het transportbedrijf mag uw gegevens niet zelfstandig gebruiken of doorgeven.
De gegevens over uw aankoop bewaren wij ook om eventuele vragen of klachten over de dienst te kunnen beantwoorden

Winner Viewer

Als u van STOX een op maat gemaakte offerte heeft ontvangen voor een keuken dan kunt u in 3D en/of in VR-kwaliteit uw keuken bekijken via Winner Viewer. Voor het bekijken van de keuken ontvangt u van ons een gebruikersnaam en een wachtwoord. Deze tekeningen zijn opgeslagen in de cloud. Deze cloud staat standaard 30 dagen tot uw beschikking. De tekeningen worden hier gedurende 30 dagen opgeslagen waarna ze automatisch van de cloud worden verwijderd. Indien u dit zelf wenst kan de termijn van 30 dagen worden aangepast naar langer of korter. U dient dit expliciet zelf aan te geven. Na de aangepaste termijn worden de tekeningen eveneens automatisch verwijderd van de cloud. De cloud waar deze gegevens staan opgeslagen staat in de regio West Europa.

Contact met STOX

Iedere dag staat het hele STOX team klaar om u te helpen, vragen te beantwoorden, problemen op te lossen of om u te adviseren bij het aanschaffen van een product. U kunt ons team op verschillende manieren bereiken waaronder via de telefoon, e-mail, social media en in de winkel.
Als u een vraag of een klacht heeft , hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Denk hierbij aan uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en andere informatie die nodig is om de vraag of klacht in behandeling te nemen. Wij gebruiken deze informatie ook om u op de hoogte te houden van de vordering van de vraag of klacht. Nadat de vraag of klacht is afgehandeld bewaren wij de informatie nog zeven jaar. Zo kunnen wij u beter van dienst zijn als u later ons toch nog nodig blijkt te hebben.

Waar worden uw gegevens opgeslagen ?

Voor het verkrijgen en bewaren van bepaalde gegevens werken we met verschillende applicaties. Deze gegevens worden opgeslagen binnen de Europese Unie.

Gegevensverstrekking aan derden

STOX verstrekt uw persoonsgegevens niet aan derden, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van een overeenkomst die u met ons sluit, waarin u een betrokkene bent, indien dit wettelijk verplicht is of indien u ons daar zelf om verzoekt.
Met bedrijven die persoonsgegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van deze gegevens. Wij delen alleen de gegevens die noodzakelijk zijn voor de opdracht die de externe dienstverlener voor ons uitvoert. We verkopen uw gegevens niet aan deze dienstverleners of andere derde partijen en verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU. Het type werkzaamheden dat onze externe dienstverleners voor ons uitvoeren zijn:

  • het ondersteunen bij het leveren van onze digitale diensten zoals de hosting, onderhoud en ondersteuning van onze websites en applicaties;
  • het ondersteunen bij onze klantenservice;
  • het ondersteunen bij onze advertentie- en marketingcampagnes;
  • het leveren van financiële diensten, zoals betaaldiensten, incassobureaus en kredietinformatiebureaus.

Uw mening telt

Wij vinden het fijn om te weten wat u van onze producten en diensten vindt. Na levering van producten en/of diensten kunt u een review achterlaten op b.v. Google review of klantenvertellen.nl of op een ander door u gewenst kanaal. Eventueel zullen wij u, na plaatsing van keuken en/of vloer, een link mailen.

Camera’s

Onze winkel en magazijn zijn voorzien van camera’s. Dat is van belang voor uw veiligheid, maar ook voor die van onze collega’s en producten. De camerabeelden worden na vier weken verwijderd, tenzij er goede redenen zijn om beelden langer te bewaren, bijvoorbeeld voor een politieonderzoek.

Kinderen en minderjarigen

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van minderjarigen. Personen die de leeftijd van 16 jaar nog niet bereikt hebben (minderjarigen), mogen uitsluitend met toestemming van een ouder of wettelijk voogd producten en diensten afnemen van STOX. De ouder(s) of wettelijk vertegenwoordiger(s) van de minderjarige dienen in het belang van de minderjarige dit privacy statement en het cookiestatement te lezen en kunnen in plaats van de minderjarige de rechten van de betreffende minderjarige uitoefenen.

Inzage, correctie en recht van verzet

Indien u een relatie met ons bedrijf heeft, heeft u na schriftelijk verzoek de mogelijkheid uw persoonlijke gegevens in te zien. Indien het door ons verstrekte overzicht onjuistheden bevat, kunt u ons schriftelijk verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. Daarnaast kunt u ons schriftelijk op de hoogte stellen, indien u niet wilt worden benaderd met informatie over onze producten en diensten door dit te melden.

Recht op dataportatie

Als u graag wilt weten welke gegevens wij van u geregistreerd hebben dan kunt u dit aan ons vragen. U kunt sommige gegevens van ons meekrijgen in een gebruikelijk format. Dat geldt voor elektronische gegevens die u eerder zelf aan ons heeft doorgegeven, gegevens die voor u bij ons zijn aangemaakt en wij gebruikt hebben voor een overeenkomst waar u toestemming voor heeft gegeven.

Recht op vergetelheid

U kunt ons ook vragen gegevens te wissen en deze niet meer te gebruiken. Als u eerder toestemming heeft gegeven kunt u deze toestemming intrekken. Wel mogen wij (indien nodig) de gegevens bewaren waarvoor u al toestemming gegeven had. In een aantal gevallen kunt u ons ook aangeven uw gegevens te ‘beperken’. Wij zorgen er dan voor dat uw gegevens niet meer gebruikt worden zonder uw toestemming.
In sommige gevallen mogen wij uw verzoek weigeren, bijvoorbeeld als u ons vraagt uw gegevens te verwijderen, maar wij deze nodig zullen hebben voor belastingtechnische redenen of als bewijs bij klachten. Als dit het geval is, hoort u dit zo snel mogelijk van ons.

Aanpassen privacy statement

Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd

Heeft u vragen of klachten ?

Heeft u vragen over uw gegevens, de manier waarop wij daarmee omgaan of over deze privacyverklaring ? Dan kunt u contact opnemen met de privacy verantwoordelijke bij STOX door middel van het sturen van een e-mail of brief aan :

Stox Vloeren & Keukens
T.a.v. Mevr. T.B.L. van den Ende

Postbus 59029
1040 KA Amsterdam
trea@stox.nl

Bij klachten over bijvoorbeeld de manier waarop wij uw gegevens gebruiken of hoe wij op uw privacy gerelateerde vragen reageren, kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Amsterdam, 25 mei 2018.

Wij zijn vandaag
tot 20:30 open

Bezoekadres STOX:
HAARLEMMERWEG 325
1051 LH AMSTERDAM

Bekijk alle openingstijden
Plan uw route

“Frequente communicatie van en naar Stox met vast aanspreekpunt kan een voorbeeld zijn voor veel andere bedrijven. Chapeau!” 

Mevr. Blank 10-07-18

Bekijk meer van onze reviews op Qasa!

Bekijk Reviews!

 

Volg ons!
Top