Extra service

Service staat bij STOX hoog in het vaandel.
Vanaf het moment dat u bij ons de winkel binnen stapt staan wij met een glimlach voor u klaar. In onze showroom in Amsterdam staan wij u graag te woord voor het beste advies voor uw nieuwe keuken of vloer.

Thuisadvies

Heeft u behoefte aan advies van één van onze specialisten, maar lijkt het u makkelijker om de specialist op locatie naar uw keuken te laten kijken?
Dat behoort vanaf nu tot de mogelijkheden. Via onderstaand formulier kunt u uw voorkeuren aangeven, waarna één van onze keukenspecialisten contact met u op zal nemen om uw wensen door te spreken en een afspraak met u te maken.

Maak een afspraak

Voordelige service voor uw vloer en meer.

Voor uw nieuwe vloer is het in principe niet nodig om een afspraak te maken. U kunt gewoon binnenstappen en zal zo snel mogelijk geholpen worden. Maar het mag natuurlijk wel!
Ook na uw aankoop bieden wij graag uitstekende service met onze STOX onderhoudservice. Vraag onze medewerkers voor meer informatie over het juiste onderhoud van uw aangeschafte producten.

Vraag ons om hulp. Simpel.

Wij zijn uiteraard voor u ook telefonisch via 020-4860795 of via e-mailadres info@stox.nl bereikbaar voor het maken van een persoonlijke afspraak, het stellen van uw vragen of om uw klantervaring te delen.