Showroomkeukens

Het is weer tijd om ruimte te maken voor nieuwe keukens! Ook onze showroom heeft vernieuwing nodig en daardoor kunt u enkele prachtige keukens bij ons in de showroom reserveren en aanschaffen voor een unieke lage prijs. Bekijk hieronder welke keukens wij in de aanbieding hebben.

Onze showroomkeukens zijn uiteraard aanpasbaar. Vindt u het ontwerp van de keuken wel mooi, maar bent u op zoek naar een andere koelkast of vriezer bijvoorbeeld? Dat is uiteraard mogelijk. Kom gerust eens langs in de showroom en onze experts zullen u met alle plezier helpen! Wanneer u voor een showroomkeuken kiest gaat u akkoord met de voorwaarden die hieraan verbonden zijn.

STOSA – Blu Fes

STOSA Blu Fes

€15.950,-

€8.698,-

Deze keuken is een ware eye-catcher in uw huis! De prachtige blauwe kleur, in combinatie met het RVS keukenblad maakt deze keuken zeer bijzonder. Inclusief Zanussi apparatuur! Voor informatie, neem contact op met onze keukenspecialist.

Contact

STOSA Verde Commodore

STOSA Verde Commodore

€13.500,-

€7.316,-

Prachtige keuken in een bijzonder mooie kleur, met zwarte details en wit keukenblad. Inclusief AEG apparatuur! Voor informatie, neem contact op met onze keukenspecialist.

Contact