Showroomkeukens

Het is weer tijd om ruimte te maken voor nieuwe keukens! Ook onze showroom heeft vernieuwing nodig en daardoor kunt u enkele prachtige keukens bij ons in de showroom reserveren en aanschaffen voor een unieke lage prijs. Bekijk hieronder welke keukens wij in de aanbieding hebben.

Onze showroomkeukens zijn uiteraard aanpasbaar. Vindt u het ontwerp van de keuken wel mooi, maar bent u op zoek naar een andere koelkast of vriezer bijvoorbeeld? Dat is uiteraard mogelijk. Kom gerust eens langs in de showroom en onze experts zullen u met alle plezier helpen! Wanneer u voor een showroomkeuken kiest gaat u akkoord met de voorwaarden die hieraan verbonden zijn.

STOSA Verde Commodore

 

 

STOSA Verde Commodore

Deze groene keuken van STOSA Cucine creëert een luxueuse en comfortabele uitstraling in uw huis! De combinatie met houten kasten geven de keuken, en daarmee ook de ruimte, een prachtige warme sfeer. Terwijl, de prachtige zwarte details het ontwerp stoer en chique maken.

Bent u benieuwd naar deze bijzondere keuken? Voor meer informatie en de verkoopprijs kunt u terecht bij onze keukenspecialst, of kom spontaan langs in onze showroom.

 

Telefonisch contact

Online afspraakformulier

STOSA Blu Fes

 

STOSA Blu Fes

Deze blauwe keuken van STOSA Cucine creëert een moderne en speelse uitstraling in uw huis! Deze keuken – in L-vorm – bevat een zeer fraai RVS-werkblad die perfect tot zijn recht zal komen in diverse woonstijlen.

Bent u benieuwd naar deze prachtige keuken, en niet bang voor kleur? Voor meer informatie en de verkoopprijs kunt u terecht bij onze keukenspecialst, of kom spontaan langs in onze showroom.

 

Telefonisch contact

Online afspraakformulier