4

Showroomkeukens

Showroomkeukens

Het is weer tijd om ruimte te maken voor nieuwe keukens! Ook onze showroom heeft vernieuwing nodig en daardoor kunt u enkele prachtige keukens bij ons in de showroom reserveren en aanschaffen voor een unieke lage prijs. Bekijk hieronder welke keukens wij in de aanbieding hebben.

Keuken 1

Eén van de mooiste keukens in onze showroom. Een houten keuken, compleet met een indrukwekkend Boretti fornuis van maar liefst één meter breed. Naast 4 gaspitten heeft u ook beschikking over een grillplaat, en de keuken is inclusief een ruime koelkast, en vriezer. Daarnaast behoort ook de bijpassende afzuigkap tot het pakket wat u aanschaft.

Deze keuken kan van u zijn voor de prijs van € 15.000, waarbij u een bedrag van meer dan € 10.000 bespaart op de normale verkoopprijs van € 26.500!

Keuken 2

Dit model is een kleine, compacte keuken. Echter alle toebehoren waar u naar op zoek bent zitten er in. Zo heeft u bijvoorbeeld een ingebouwde vaatwasser in uw aanrechtblok en een afzuigkap boven uw fornuis. Daarnaast is deze keuken ideaal voor starters, qua prijs en omvang is het precies wat u nodig heeft om uw keuken in te richten. Voor een prijs van € 2.500 is het zonde om zo’n kans te laten gaan.

Onze showroomkeukens zijn uiteraard aanpasbaar. Vindt u het ontwerp van de keuken wel mooi, maar bent u op zoek naar een andere koelkast of vriezer bijvoorbeeld? Dat is uiteraard mogelijk. Kom gerust eens langs in de showroom en onze experts zullen u met alle plezier helpen!

Wanneer u voor een showroomkeuken kiest gaat u akkoord met de voorwaarden die hieraan verbonden zijn.

Wij zijn vandaag
tot 17:30 open

Bezoekadres STOX:
HAARLEMMERWEG 325
1051 LH AMSTERDAM

Bekijk alle openingstijden
Plan uw route

“Frequente communicatie van en naar Stox met vast aanspreekpunt kan een voorbeeld zijn voor veel andere bedrijven. Chapeau!” 

Mevr. Blank 10-07-18

Bekijk meer van onze reviews op Qasa!

Bekijk Reviews!

 

Volg ons!
Top