Uw nieuwe vloer voor de
beste prijs, Bij STOX vindt u het!

Advies nodig? Neem contact op

Vloeren

Een nieuwe vloer koopt u bij STOX Vloeren & Keukens: dé vloerenspecialist voor iedereen! U wilt jarenlang woonplezier van uw nieuwe vloer? Bij STOX vindt u kwaliteit vloeren tegen een scherpe prijs. Voorzien van alle gemakken en klaar om in te wonen. Wij zijn leverancier van vrijwel alle soorten vloerbedekking en leveren houten vloeren van uitstekende en duurzame materialen.

Ons vloeren aanbod bestaat onder meer uit:

Voor ieder budget, voor iedere woonsfeer

Kies de juiste ondervloer voor uw vloer

Ook voor onderhoudsproducten voor uw vloer en benodigdheden voor het leggen van een nieuwe vloer bent u bij STOX Vloeren & Keukens aan het juiste adres.

Het leggen van de correcte ondervloer is van grote invloed op de levensduur van uw vloer, of dat nu hout of laminaat of PVC is. Bij de aanschaf van de onderhoudsproducten krijgt u gratis adviets over het optimale gebruik van de producten.

Bekijk ondervloeren

Vloertrends

Bij STOX vloeren in Amsterdam vindt u de laatste vloertrends. Omdat de vloer de basis is van uw interieur is de keuze van de juiste vloer heel belangrijk. Gaat u met de laatste trend mee of heeft u liever een klassieke uitstraling in uw woning aan de Amsterdamse grachten?

In onze showroom is er voor ieder wat wils. Heeft u graag een goedkope laminaat vloer? Dan is dat geen probleem! Heeft u liever een lamelparket visgraat vloer? Ook dat is mogelijk! U vertelt ons uw wensen en wij maken een offerte op maat.

  • Persoonlijk advies
  • De mooiste materialen
  • Scherpe prijzen
  • Vakkundige aanpak

Legservice en transport

U wilt uw vloer laten leggen ook door onze professionele vakmensen? Dan kunt u gebruik maken van de STOX legservice. STOX Vloeren & Keukens heeft een kundig team van leggers, waar al jarenlang mee wordt samengewerkt. We leggen alle soorten vloeren met plezier voor u. Van het leggen van laminaatvloer of een visgraat vloer tot het egaliseren van uw ondergrond. Vrijwel alles is mogelijk!

Een nieuwe houten vloer kopen?

Als u een nieuwe vloer wilt kopen zijn er vele verschillende soorten houten vloeren waar u uit kunt kiezen, daarom is het inwinnen van goed advies voor uw aankoop belangrijk.

STOX heeft voor iedere portemonnee een vloer die past. Wij laten u graag de mogelijkheden en verschillende uitvoeringen van de vloerencollectie zien. Van een budget laminaatvloer tot een luxe lamelparket visgraat vloer. STOX levert het!

Kom langs bij dé vloeren specialist in Amsterdam.

U bent van harte welkom bij ons in onze showroom aan de Haarlemmerweg in Amsterdam! Een ruime showroom met een enorme collectie houten vloeren. De ervaren medewerkers van STOX vloeren staan graag voor u klaar in onze vestiging met een deskundig advies. Wij zijn ook op zaterdag (én op de eerste zondag van de maand!) geopend.

Wij zijn vandaag
tot 17:30 open

Bezoekadres STOX:
HAARLEMMERWEG 325
1051 LH AMSTERDAM

Bekijk alle openingstijden
Plan uw route

Moderne en effectieve luchtbevochtiging.

Luchtbevochtiging geschikt voor iedere ruimte. Met een luchtwasser zorg je ervoor dat het niet te droog wordt en de lucht op een gezond vochtigheidsniveau blijft.
Bekijk acties

Volg ons!
Top