Vloeren

Een nieuwe vloer koopt u bij STOX Vloeren & Keukens: dé vloerenspecialist voor iedereen! U wilt jarenlang woonplezier van uw nieuwe vloer? Bij STOX vindt u veel verschillende vloeren van topkwaliteit. Voorzien van alle gemakken en klaar om in te wonen.

Kies de juiste ondervloer voor uw vloer

Ook voor onderhoudsproducten voor uw vloer en benodigdheden voor het leggen van een nieuwe vloer bent u bij STOX Vloeren & Keukens aan het juiste adres.

Het leggen van de correcte ondervloer is van grote invloed op de levensduur van uw vloer, of dat nu hout of laminaat of PVC is. Bij de aanschaf van de onderhoudsproducten krijgt u gratis adviets over het optimale gebruik van de producten.

Bekijk ondervloeren

Opgeleverde Vloeren

Op zoek naar een voorbeeld van wat wij zoal leveren?

Wij geven u graag inzicht in de mogelijkheden die wij bieden, of het nou PVC, Laminaat, Lamelparket of Kurk is, wij kunnen het allemaal leveren.

Bekijk opgeleverde vloeren

Legservice en transport

U wilt uw vloer laten leggen ook door onze professionele vakmensen? Dan kunt u gebruik maken van de STOX legservice.

STOX Vloeren & Keukens heeft een kundig team van leggers, waar al jarenlang mee wordt samengewerkt. We leggen alle soorten vloeren met plezier voor u. Van het leggen van laminaatvloer of een visgraat vloer tot het egaliseren van uw ondergrond. Vrijwel alles is mogelijk!

Ons ervaren team zal ervoor zorgen dat uw vloer in topconditie bij u thuis gelegd wordt. Mocht u hierna nog vragen of opmerkingen hebben kunt u altijd bij ons terecht voor aftercare!

Een nieuwe houten vloer kopen?

Als u een nieuwe vloer wilt kopen zijn er vele verschillende soorten houten vloeren waar u uit kunt kiezen, daarom is het inwinnen van goed advies voor uw aankoop belangrijk.

 

Waar u ook naar op zoek bent, bij STOX vindt u het!

Bekijk al onze topmerken

STOX heeft voor iedere portemonnee een vloer die past. Wij laten u graag de mogelijkheden en verschillende uitvoeringen van de vloerencollectie zien. Van een budget laminaatvloer tot een luxe lamelparket visgraat vloer. STOX levert het!

Kom langs bij dé vloeren specialist in Amsterdam.

U bent van harte welkom bij ons in onze showroom aan de Haarlemmerweg in Amsterdam! Een ruime showroom met een enorme collectie houten vloeren. De ervaren medewerkers van STOX vloeren staan graag voor u klaar in onze vestiging met een deskundig advies. Wij zijn ook op zaterdag (én op de eerste zondag van de maand!) geopend.