Vloeren

Een nieuwe vloer kopen, doet u bij STOX Vloeren & Keukens in Amsterdam: dé vloerenspecialist voor ieders wens en budget! U wilt jarenlang woonplezier van uw nieuwe vloer? Bij STOX vindt u veel verschillende vloeren van topkwaliteit, onder andere laminaat-, PVC- en kurkvloeren. Voorzien van alle gemakken en klaar om mee te wonen.

Bent u benieuwd welke vloer bij u past? Lees dan nu ons blogartikel over de trends van het moment!

Kies de juiste ondervloer voor uw vloer

Ook voor onderhoudsproducten voor uw vloer en benodigdheden voor het leggen van een nieuwe vloer bent u bij STOX Vloeren & Keukens aan het juiste adres.

Het leggen van de correcte ondervloer is van grote invloed op de levensduur van uw vloer, of dat nu hout, laminaat of PVC is. Bij de aanschaf van de onderhoudsproducten krijgt u gratis advies over het optimale gebruik van de producten.

Bekijk ondervloeren

Opgeleverde Vloeren

Op zoek naar een voorbeeld van wat wij zoal leveren?

Wij geven u graag inzicht in de mogelijkheden die wij bieden, of het nu PVC, laminaat, lamelparket of kurk is, wij kunnen het allemaal voor u leveren.

Bekijk opgeleverde vloeren

Legservice en transport

U wilt uw vloer laten leggen door professionele vakmensen? Dan kunt u gebruik maken van de STOX legservice.

STOX Vloeren & Keukens heeft een kundig team van leggers waar al jarenlang mee wordt samengewerkt. We leggen alle soorten vloeren met veel plezier voor u. Van het leggen van laminaatvloer of een visgraat vloer tot het egaliseren van uw ondergrond. Vrijwel alles is mogelijk!

Ons ervaren team zal ervoor zorgen dat uw vloer in topconditie bij u thuis gelegd wordt. Mocht u hierna nog vragen of opmerkingen hebben kunt u altijd bij ons terecht voor aftercare!

Een nieuwe houten vloer kopen?

Als u een nieuwe vloer wilt kopen zijn er vele verschillende soorten houten vloeren waar u uit kunt kiezen, daarom is het inwinnen van goed advies voor uw aankoop belangrijk.

 

Waar u ook naar op zoek bent, bij STOX vindt u het!

Bekijk al onze topmerken

STOX heeft voor ieder budget een vloer die past bij de wensen. Wij laten u graag de mogelijkheden en verschillende uitvoeringen van de vloerencollectie zien. Van een budget laminaatvloer tot een luxe lamelparket visgraat vloer. STOX levert het!

Kom langs bij dé vloerenspecialist in Amsterdam.

U bent van harte welkom bij ons in de showroom aan de Haarlemmerweg in Amsterdam! Een ruime showroom met een enorme collectie houten vloeren. De ervaren medewerkers van STOX staan graag voor u klaar om u zo deskundig mogelijk te adviseren. Wij zijn ook op zaterdag (én op de eerste zondag van de maand! *tijdelijk vanwege coronamaatregelen niet) geopend.