Karpet

Karpet is een heerlijk product dat veel voordelen heeft voor uw woongenot. Een karpet vloer verhoogd de sfeer in uw woning.

Karpet of tapijt?

Karpet en tapijt worden regelmatig door elkaar gehaald. In feite is karpet een ‘losliggend’ tapijt. Karpetten, ook wel vloerkleden genoemd. Karpetten zijn er in allerlei stijlen.

Effen, met print of met dessin. Korte of lange pool. Klassiek, Perzisch en retro. Bepaal de stijl aan de hand van uw interieur. In een strakke en moderne inrichting wordt over het algemeen niet voor Perzisch karpet gekozen. Een hoge pool geeft een warme en volle uitstraling, een korte pool geeft een strakkere uitstraling. Een karpet met een dessin roept om aandacht! De aandacht wordt al snel naar toe uw karpet met dessin getrokken.

Karpet: heerlijk zacht, warm en geluidsabsorberend.

Bedenk daarom van tevoren of u een dergelijke eyecatcher op uw vloer wilt hebben. Wilt u een karpet van een natuurlijke vezel of heeft u liever synthetisch? Laat u er goed over inlichting door onze vloerdeskundigen. De keuze in karpet is enorm. Van vloeren die een lange levensduur hebben, vuilafstotend zijn of/en bestendig zijn tegen slijtage.

Tip: Zorg ervoor dat uw karpet altijd onder de voorste poten van de bank en stoelen ligt. Als u het ervoor legt, wordt de verhouding van de zithoek verstoort. Zo creëert u een ruime leefhoek.

Kom naar onze vloeren showroom in Amsterdam voor meer tips en laat u inspireren.