Kurkvloeren

Kurk is opgebouwd uit kleine, veerkrachtige cellen die lucht bevatten. Deze veerkracht zorgt voor een prima geluidsreductie.

Een kurkvloer biedt u ongekende mogelijkheden voor een stijlvol interieur. Doordat kurk een natuurlijk product is verandert een kurkvloer uw woning in een rustige, natuurlijk ruimte.

Kurk vloer: een veerkrachtige en isolerende vloer.

Een kurkvloer is zeer gebruiksvriendelijk. Bovendien zijn de kurkvloeren die STOX Vloeren & Keukens levert duurzaam en verkrijgbaar in vele kleuren. De vloeren zijn blijvend stof- en waterdicht en zijn zeer gemakkelijk schoon te houden. Iedere kamer in uw huis kan een geheel eigen uitstraling krijgen met dit unieke product. Zo heeft u jarenlang plezier van uw sfeervolle interieur.

Wanneer u kiest voor een kurkvloer, dan kiest u voor een vloer die vrijwel altijd warm aanvoelt. Een van de vele voordelen van kurk is dat het warmte erg goed vast kan houden. Naast deze eigenschap werkt kurk geluiddempend.

De voordelen van een kurkvloer

Kurk kent vele voordelen. Naast het feit dat een kurkvloer vrijwel altijd warm aanvoelt is zijn er vele verschillende leg mogelijkheden en patronen. Tevens is een kurkvloer duurzaam en slijtvast.

Nog een ander voordeel van kurk is het feit dat het eenvoudig te onderhouden is. Wilt u het gevoel van kurk ervaren? Komt u dan naar onze showroom in Amsterdam. Onze vloerendeskundigen kunnen u tot in detail laten zien wat de voordelen zijn van kurk.