Lamelparket vloer

Lamelparket vloeren zijn samengestelde delen of planken die in onze eigen fabriek onbehandeld of geolied zijn.
In onze showroom aan de Haarlemmerweg in Amsterdam vindt u ons complete assortiment aan vloeren, waaronder verschillende lamelparket vloeren voor ieder budget en voorkeuren.

De voordelen van een lamelparketvloer.

Lamelparket is parket dat is opgebouwd uit verschillende lage planken. De bovenste laag, deze wordt ook de toplaag genoemd, bestaat uit eikenhout. De onderlaag bestaat uit multiplex. Dit multiplex is meestal 10 tot 16 mm dik en bij voorkeur gemaakt van beuken of hardhout. In onze eigen fabriek worden de twee lagen met lijm samengeperst. Doordat de plank is opgebouwd uit verschillende lagen, beperken we de kans dat de vloer gaat werken tot een minimum. Hierdoor is lamelparket onder meer uitstekend geschikt is om zwevend te leggen.

STOX Vloeren & Keukens is lamelparket-dealer van de volgende merken:

Lamelparket is voordelig in prijs en de laatste jaren een veelvuldig gekozen vloersoort. Een lamelparket heeft gemiddeld een eiken toplaag van ongeveer drie millimeter , waardoor deze aanzienlijk goedkoper is dan veel andere houtsoorten. De vloer is gemaakt van multiplex. De planken zijn zeer stabiel, hebben een lange levensduur en zijn geschikt voor eventueel een vloerverwarming.

Lamelparketvloer laten leggen

Wilt u de vloer liever niet zelf leggen maar deze klus door onze leggers laten klaren dan is dat geen probleem! Wij ontzorgen van tot Z. Bespreek in onze showroom de mogelijkheden en wij verzekeren u dat u als een tevreden klant onze showroom verlaat en enkel terug komt om gezellig een kopje koffie te nuttigen en te praten over uw mooie vloer!

Maak een afspraak voor vrijblijvend advies over uw ideale vloer van onze professionals.