4

Lamelparket kopen? De mooiste
lamelparketvloeren vind je bij Stox, Reken maar!

Advies nodig? Neem contact op

Lamelparket

Lamelparket vloeren zijn samengestelde delen of planken die in onze eigen fabriek onbehandeld of geolied zijn.
In onze showroom aan de Haarlemmerweg in Amsterdam vindt u ons complete assortiment aan vloeren, waaronder verschillende lamelparket vloeren voor ieder budget en voorkeuren.

De voordelen van een lamelparketvloer.

Lamelparket is parket dat is opgebouwd uit verschillende lage planken. De bovenste laag, deze wordt ook de toplaag genoemd, bestaat uit eikenhout. De onderlaag bestaat uit multiplex. Dit multiplex is meestal 10 tot 16 mm dik en bij voorkeur gemaakt van beuken of hardhout. In onze eigen fabriek worden de twee lagen met lijm samengeperst. Doordat de plank is opgebouwd uit verschillende lagen, beperken we de kans dat de vloer gaat werken tot een minimum. Hierdoor is lamelparket onder meer uitstekend geschikt is om zwevend te leggen.

Lamelparket is voordelig in prijs en de laatste jaren een veelvuldig gekozen vloersoort. Een lamelparket heeft gemiddeld een eiken toplaag van ongeveer drie millimeter , waardoor deze aanzienlijk goedkoper is dan veel andere houtsoorten. De vloer is gemaakt van multiplex. De planken zijn zeer stabiel, hebben een lange levensduur en zijn geschikt voor eventueel een vloerverwarming.

 

STOX Vloeren & Keukens is lamelparket-dealer van de volgende merken:

Lamelparketvloer laten leggen

Wilt u de vloer liever niet zelf leggen maar deze klus door onze leggers laten klaren dan is dat geen probleem! Wij ontzorgen van tot Z. Bespreek in onze showroom de mogelijkheden en wij verzekeren u dat u als een tevreden klant onze showroom verlaat en enkel terug komt om gezellig een kopje koffie te nuttigen en te praten over uw mooie vloer!

Maak een afspraak voor vrijblijvend advies over uw ideale vloer van onze professionals.

Bekijk hier onze top 12 lamelparket vloeren!

Wij zijn vandaag
tot 17:30 open

Bezoekadres STOX:
HAARLEMMERWEG 325
1051 LH AMSTERDAM

Bekijk alle openingstijden
Plan uw route

“Frequente communicatie van en naar Stox met vast aanspreekpunt kan een voorbeeld zijn voor veel andere bedrijven. Chapeau!” 

Mevr. Blank 10-07-18

Bekijk meer van onze reviews op Qasa!

Bekijk Reviews!

 

Volg ons!
Top