Laminaat kopen?  De mooiste
laminaat vloeren vind je bij Stox, Reken maar!

Advies nodig? Neem contact op

Laminaat

STOX heeft een zeer ruime selectie laminaatvloeren van uitstekende kwaliteit.
Laminaat geeft uw kamer de perfecte sfeer. STOX Vloeren & Keukens levert laminaat in alle maten en soorten. Zo creëert u altijd de uitstraling die u wenst. Het assortiment laminaat is ongekend groot. STOX levert bijna alle merken waaronder Quickstep, Balterio en Berryfloor©. Wij leveren vrijwel alle merken. Gegarandeerde kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.

Laminaat is een uitstekend alternatief voor lamelparket vloeren.

Laminaat is al jarenlang een van de meest verkochte type vloeren. Het heeft een zeer hoge belastbaarheid en is onderhoudsvriendelijkheid, waardoor het ook geschikt is voor intensief gebruikte ruimtes. Vandaag de dag geldt laminaat als uitstekend alternatief voor lamelparket vloeren. U heeft bij STOX Vloeren & Keukens een zeer ruime keuze. Door onze grote ervaring met hout en met de modernste technische kennis zijn wij in staat om authentieke interpretaties van hoogwaardige houtsoorten te produceren en ook andere klassieke materialen natuurgetrouw in laminaat om te zetten. STOX Vloeren & Keukens is uw laminaatleverancier bij uitstek!

Ervaren vloerdeskundigen.

STOX Vloeren & Keukens heeft ervaren deskundigen die u alles kunnen vertellen over laminaat en de ondervloer die voor u geschikt zal zijn. In de showroom krijgt u in een compleet overzicht, duidelijk inzicht in wat STOX Vloeren & Keukens u allemaal te bieden heeft op het gebied van laminaat vloeren.

 

STOX Vloeren & Keukens is laminaat-dealer van de volgende merken:

Bekijk hier onze top 12 laminaat vloeren!Bezoekadres STOX:
HAARLEMMERWEG 325
1051 LH AMSTERDAM

Bekijk alle openingstijden
Plan uw route

Bekijk de nieuwe februari acties van STOX!

Ook in de maand Februari zijn er bij STOX weer verschillende acties voor uw vloer of keuken.
Bekijk acties

Volg ons!
Top