Marmoleum Vloeren

Marmoleum is een uiterst veelzijdig en flexibel materiaal, wat op veel manieren toepasbaar is. Het materiaal is wat minder bekend, maar heeft veel verschillende belangrijke kwaliteiten. Het is toepasbaar in veel verschillende vormen en situaties. Om te kijken of het bij jouw woonsituatie past zullen wij de voor- en nadelen op een rijtje zetten.

Voordelen

Marmoleum heeft veel verschillende kwaliteiten wat het tot een uitstekende keuze voor jouw vloer maakt. Enkele van deze kwaliteiten zijn: anti-statisch materiaal, hygiënisch, goed bestand tegen schade, goed voor mensen met allergieën, voelt niet koud aan en het is een natuurproduct.

Naast all deze voordelen is marmoleum ook nog eens een duurzaam product, in de zin van dat het lang meegaat. Een marmoleum vloer kan gerust 25 jaar meegaan. Door de manier waarop het gemaakt wordt is een marmoleum vloer ook goed aan te passen. Het kan in verschillende kleuren en patronen gelegd worden, waardoor het aan ieders wens aanpasbaar is.

Daarbovenop is het ook nog eens goed te gebruiken als geluidsisolatie en werkt het goed met vloerverwarming samen.

Nadelen

Naast al deze voordelen zijn er uiteraard ook enkele nadelen aan marmoleum.

Allereerst is marmoleum een wat duurdere keuze voor een vloer. Naast het feit dat het duurder is, is het ook belangrijk dat een marmoleum vloer door een expert gelegd wordt. Het is niet zoals laminaat en PVC zelf te leggen. Dit is geen groot nadeel maar wel belangrijk om rekening mee te houden.

Marmoleum kan daarnaast ook niet gemaakt worden in een hout stijl, zoals bijvoorbeeld PVC.

Dit is een selectie van enkele marmoleum vloeren die wij in ons aanbod hebben

Vloer laten leggen

Wilt u de vloer liever niet zelf leggen maar deze klus door onze leggers laten klaren dan is dat geen probleem! Wij ontzorgen van A tot Z. Bespreek in onze showroom de mogelijkheden en wij laten u graag voorbeelden zien van de verschillende mogelijkheden en de vloeren die wij in het verleden gelegd hebben. Samen met u kunnen wij vervolgens een afspraak inplannen en uw vloer door een expert laten plaatsen.

Maak hieronder een afspraak voor vrijblijvend advies over uw ideale vloer van onze professionals.

Maak een afspraak

Terug naar vloeren