Onderhoud voor uw vloer

Onderhoud is van groot belang voor uw vloer. Door uw vloer goed te onderhouden kunt u zo lang mogelijk genieten van uw vloer. U kunt zelf uw vloer onderhouden maar STOX Vloeren & Keukens kan dit ook voor u doen. Hoe u de vloer het beste kunt onderhouden, leest u in ons blogartikel over vloeronderhoud. De verschillende ontzorgpakketen van STOX zorgen ervoor dat uw vloer jarenlang meegaat.

Zelfs als u gebruik maakt van één van de ontzorgpakketen van STOX Vloeren & Keukens is het belangrijk dat u zelf ook zorgvuldig met uw vloer omgaat.

Het beste onderhoud voor uw houten vloer

Hier zijn enkele tips die er voor zorgen dat uw vloer mooi blijft.

  • Voorzie stoelpoten van viltdoppen. Dit verkleint de kans op krassen op uw laminaat.
  • Breng onder uw vloerkleden een antisliplaag aan.
  • Onder bureaustoelen met plastic wieltjes adviseren wij een doorzichtige mat om krassen te voorkomen. Tevens kunnen er rubberen wieltjes onder worden geplaatst die tevens bij ons te bestellen zijn.
  • Wij adviseren een vloer te stofzuigen (stofzuiger met speciale parketborstel).
  • Uw vloer kan afgenomen worden met een licht vochtige doek (water en de reiniger die bij uw vloer hoort).

LET OP!! Gelieve geen andere producten op onze vloeren te gebruiken dan de, door onze vloerdeskundigen, aanbevolen producten. De vloerfabrikanten waarmee STOX samenwerkt hebben hier zeer slechte ervaringen mee. Voor de juiste reiniger voor uw vloer kunt u contact opnemen met één voor onze medewerkers.