Ondervloer

De functie van ondervloeren wordt vaak onderschat. Een juiste ondervloer kan vele voordelen met zich meebrengen. Het zorgt voor een fijne leefomgeving, maar voorkomt ook vele problemen, waaronder geluidsoverlast. De deskundigen van STOX Vloeren & Keukens voorzien u graag van advies bij uw keuze van de juiste ondervloer.

Kies de juiste ondervloer bij uw situatie!

Een ondervloer is een laag die tussen de houten of betonnen ondergrond en uw type vloer (zwevend), komt te liggen. De functie van een ondervloer kan verschillend zijn. Het kan zorgen voor dampdichtheid, geluiddemping in de ruimte zelf, geluiddemping naar de onderburen, hoogte besparing, uitvlakking en stabiliteit.

Daarnaast is de keuze dusdanig groot dat het onduidelijk kan worden welke ondervloer voor uw situatie geschikt is. De vloerdeskundigen van STOX Vloeren & Keukens kunnen samen met u ervoor zorgen dat u de juiste keuze maakt. Wij zorgen ervoor dat iedereen in en rondom uw huis tevreden zal zijn met de keuze van uw ondervloer. Kom naar onze showroom en laat u adviseren door een van onze deskundigen.Bezoekadres STOX:
HAARLEMMERWEG 325
1051 LH AMSTERDAM

Bekijk alle openingstijden
Plan uw route

Bekijk de nieuwe februari acties van STOX!

Ook in de maand Februari zijn er bij STOX weer verschillende acties voor uw vloer of keuken.
Bekijk acties

Volg ons!
Top