Plinten

Plinten maken uw vloer en kamer compleet.

Met een mooie stijlplint ziet uw kamer er direct anders uit. Op deze pagina vind u ons assortiment. Bent u er nog niet helemaal uit? Laat u dan adviseren door een van onze deskundigen.

Een plint is een, op vloerhoogte tegen een wand aangebrachte, lijst die de overgang tussen vloer en wand moet vormen.

De voordelen van een plint naast uw vloer

De belangrijkste reden voor het gebruik van plinten is de bescherming van de wand tegen beschadigingen in het algemeen. Bij houten vloeren (parket of laminaat) dient de plint tevens voor het afdekken van de naad tussen vloer en wand. De plint is ook van hout of van MDF.

Als u een bepaald profiel wilt in uw plint dan kunt u samen met onze vloerdeskundigen bekijken wat de mogelijkheden zijn. Alle stijlplinten zijn voorzien van een kabelgoot waardoor bekabeling kan worden weggewerkt. De hoogte van de plint kunt u ook zelf bepalen. Gaat u voor een stijlvolle hoge plint of voor een minder opvallende platte plint? De keuze die u heeft bij STOX Vloeren & Keukens is ongekend.Bezoekadres STOX:
HAARLEMMERWEG 325
1051 LH AMSTERDAM

Bekijk alle openingstijden
Plan uw route

Moderne en effectieve luchtbevochtiging.

Luchtbevochtiging geschikt voor iedere ruimte. Met een luchtwasser zorg je ervoor dat het niet te droog wordt en de lucht op een gezond vochtigheidsniveau blijft.
Bekijk acties

Volg ons!
Top