PVC vloeren

PVC-vloeren zijn ideaal voor alle ruimtes in uw huis. Zelfs voor de keuken en de badkamer! Een PVC vloer is een kunststof vloerbedekking met de sfeervolle uitstraling van een echte houten vloer.

De PVC vloeren in het assortiment van STOX bestaan uit stroken of tegels, die je gemakkelijk op maat of in een vorm kunt snijden. Een mes en een liniaal zijn voldoende. U heeft dus geen gedoe met zaag- of snij-apparaten. En het mooie is dat het sterke materiaal geschikt is voor alle ruimtes in je huis, dus ook voor de keuken en de badkamer.

STOX Vloeren & Keukens is PVC-dealer van de volgende merken:

Voordelen van een PVC vloer:

Een PVC vloer heeft vele voordelen. Het heeft een harde toplaag maar tevens een natuurlijke loopklank. Daarnaast voelt het warm aan en is het uitermate geschikt voor vloerverwarming. Daarnaast is een PVC vloer ook zeer geschikt om in vochtige ruimtes, zoals de badkamer of een keuken te leggen. Zelfs als de vloer nat is zal deze niet glad worden, waardoor u uitglijden voorkomt.

Nadelen van een PVC vloer:

Omdat PVC een kunststof is zal u het krakende en natuurlijke geluid, zoals bij houten vloeren het geval is, missen. Ondanks dat het gemakkelijk op maat te snijden is, kan het leggen toch veel werk zijn. Dit heeft met name te maken met het feit dat de ondervloer goed geëgaliseerd moet zijn. Bij click-pvc vloeren is dit nadeel minder aanwezig. Click-pvc vloeren kunnen ook zelf worden gelegd.

Toch adviseren wij het plaatsen van pvc vloeren door een van onze ervaren leggers te laten doen. Zo bent u er zeker van dat uw vloer kundig wordt gelegd. Een beter beeld krijgen van de mogelijkheden? Bezoek de keukenshowroom van Stox in Amsterdam.