PVC vloeren

PVC is één van de meest populaire materiaalkeuzes voor vloeren, in veel verschillende typen huizen. PVC is veelzijdig en op veel manieren toe te passen. In de voor- en nadelen die wij door zullen nemen zal duidelijk worden of PVC de juiste keuze is voor jouw thuis.

Voordelen

Eén van de belangrijkste voordelen van een PVC vloer is hoe sterk het materiaal PVC is. PVC vloeren zijn uiterst veelzijdig en zijn in veel verschillende kamers te gebruiken. Met name in kamers waar veel verkeer is doen PVC vloeren het uitstekend. Daarnaast werken ze ook goed met vloerverwarming en geluiddemping. Hierdoor doen ze het uitstekend in veel moderne huizen en appartementen.

Naast de eerdergenoemde voordelen heeft PVC nog veel meer voordelen. PVC is goed te onderhouden, waterbestendig (dus ook in badkamers te gebruiken) en ook nog eens in veel verschillende stijlen te maken. Het kan bijvoorbeeld een houten vloer nabootsen maar ook in tegels gelegd worden.

Nadelen

Er zijn enkele nadelen wanneer je naar een PVC vloer kijkt. Allereerst is de prijs in verhouding met een laminaat vloer, per vierkante meter hoger. Daarnaast is het geen duurzaam product en kan het enigszins gevoelig zijn voor wisselingen in temperatuur.

Tot slot is het mogelijk dat er herhaling is van patronen. Wanneer je bijvoorbeeld voor een houten look gaat, is het mogelijk dat je dus op meerdere plekken hetzelfde patroon ziet.

Wij zijn PVC-dealer van de volgende merken:

Dit is een selectie van enkele PVC vloeren die wij in ons aanbod hebben

Vloer laten leggen

Wilt u de vloer liever niet zelf leggen maar deze klus door onze leggers laten klaren dan is dat geen probleem! Wij ontzorgen van A tot Z. Bespreek in onze showroom de mogelijkheden en wij laten u graag voorbeelden zien van de verschillende mogelijkheden en de vloeren die wij in het verleden gelegd hebben. Samen met u kunnen wij vervolgens een afspraak inplannen en uw vloer door een expert laten plaatsen.

Maak hieronder een afspraak voor vrijblijvend advies over uw ideale vloer van onze professionals.

Maak een afspraak

Terug naar vloeren