Tapijt Vloeren

Tapijt vloerbedekking kan lastig zijn om te vergelijken met andere keuzes voor de vloer. Het is een compleet ander materiaal en het voelt ook heel anders aan. Sommige mensen zijn er fan van, anderen vinden het niets. Als je nog geen keuze gemaakt hebt is het belangrijk om goed te kijken naar de voor- en nadelen van dit type materiaal, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Voordelen

Eén van de grootste voordelen van een tapijtvloer is het comfort dat het met zich meebrengt. Voor veel mensen die eigenaar zijn van een tapijtvloer is het loopcomfort één van de belangrijkste redenen voor het hebben van de vloer. Tapijt is warm, zacht en comfortabel.

Daarnaast is het een vloertype wat in veel verschillende stijlen aangepast kan worden. Het is mogelijk om de vloer in één kleur te plaatsen maar het is ook mogelijk om er patronen zoals strepen in te plaatsen.

Wanneer de keuze is gevallen op tapijttegels dan is dit zeker van toepassing en zijn er veel mogelijkheden wanneer het aankomt op je vloer. Tapijt is over het algemeen ook goedkoper dan andere vloertypes, wat uiteraard ook geen onbelangrijk detail is.

Nadelen

Tapijt is vrij lastig in onderhoud en wanneer het niet goed onderhouden is kan het er na enige tijd aanzienlijk minder mooi uit gaan zien. Daarom is het belangrijk om tapijt goed schoon te houden.

Vooral in combinatie met huisdieren, zoals bijvoorbeeld een hond met lang haar, kan het lastig zijn om een tapijt goed schoon te houden.

Wij zijn tapijt-dealer van de volgende merken:

Dit is een selectie van enkele tapijt vloeren die wij in ons aanbod hebben

Vloer laten leggen

Wilt u de vloer liever niet zelf leggen maar deze klus door onze leggers laten klaren dan is dat geen probleem! Wij ontzorgen van A tot Z. Bespreek in onze showroom de mogelijkheden en wij laten u graag voorbeelden zien van de verschillende mogelijkheden en de vloeren die wij in het verleden gelegd hebben. Samen met u kunnen wij vervolgens een afspraak inplannen en uw vloer door een expert laten plaatsen.

Maak hieronder een afspraak voor vrijblijvend advies over uw ideale vloer van onze professionals.

Maak een afspraak

Terug naar vloeren