Tapijt: zacht, warm en uitnodigend, Reken maar!

Advies nodig? Neem contact op

Tapijt

Tapijt verhoogt uw comfort in vrijwel iedere situatie.

Zo kunnen uw kinderen heerlijk en veilig spelen op een zachte ondergrond. Daarnaast kunt u ‘s avonds heerlijk genieten van uw muziek of film want tapijt maakt de akoestiek voller, ronder en natuurlijker.  Daarnaast dempt het vele contactgeluiden. Let er wel op dat u altijd de juiste ondervloer neemt om overlast voor uw (onder)buren te voorkomen.

STOX Vloeren & Keukens is tapijt-dealer van de volgende merken:

De eigenschappen van tapijt vormen ook voor uw woning een stijlvolle oplossing. Tapijt is voor vrijwel alle kamers in uw huis geschikt. In de woonkamer, gang, hal en slaapkamer is het een aangename oplossing voor uw vloerbedekking. Ook de trap kan er uitstekend mee worden bekleed, wat bovendien prima is voor de veiligheid want het risico op uitglijden, zoals op een gladde trap wordt zeer beperkt. Zo biedt tapijt dus meerdere voordelen en is het niet alleen voordelig voor uw portemonnee.

Kom naar onze showroom in Amsterdam en bekijk ons ruime assortiment! Laat u adviseren door onze vloerdeskundigen.

 

STOX Vloeren & Keukens is tapijt-dealer van de volgende merken:Bezoekadres STOX:
HAARLEMMERWEG 325
1051 LH AMSTERDAM

Bekijk alle openingstijden
Plan uw route

Moderne en effectieve luchtbevochtiging.

Luchtbevochtiging geschikt voor iedere ruimte. Met een luchtwasser zorg je ervoor dat het niet te droog wordt en de lucht op een gezond vochtigheidsniveau blijft.
Bekijk acties

Volg ons!
Top