Visgraat vloeren

Visgraat vloer: een klassieke en stijlvolle aankleding van uw kamer.

STOX Vloeren & Keukens heeft een ruim assortiment aan visgraatvloeren. Hierdoor is het mogelijk om uw eiken visgraat vloer geheel samen te stellen naar uw wensen.

Een visgraat vloer is van origine een ambachtelijke vloerbedekking van hout. De vloeren worden bevestigd een houten ondergrond die verlijmd wordt op de cementdekvloer of houten ondervloer (afhankelijk van de situatie). Uiteindelijk zal de vloer worden ingepapt met schuursel en vlak geschuurd met een bandschuurmachine.

Visgraat lamelparket

Sinds een aantal jaren is er een nieuwe ontwikkeling op het gebied van visgraat vloeren, genaamd: Visgraat lamelparket. Visgraat lamelparket is in feite gelijk aan een duoplank vloer alleen is de verbinding zodanig ontwikkeld dat de delen in visgraat motief geplaatst kunnen worden.

Wij adviseren u om gebruik te maken van onze legservice! U kunt met een gerust hart toekijken hoe onze deskundige leggers uw woning voorzien van een prachtige visgraat vloer.

Visgraat PVC

Naast visgraat in lamelparket is het tegenwoordig ook mogelijk om visgraat in PVC te leggen. Door de veelzijdigheid van het materiaal PVC is het nu dus ook mogelijk om visgraat in huizen of appartementen te leggen waar een houten vloer niet de beste oplossing was.

Vloer laten leggen

Wilt u de vloer liever niet zelf leggen maar deze klus door onze leggers laten klaren dan is dat geen probleem! Wij ontzorgen van A tot Z. Bespreek in onze showroom de mogelijkheden en wij laten u graag voorbeelden zien van de verschillende mogelijkheden en de vloeren die wij in het verleden gelegd hebben. Samen met u kunnen wij vervolgens een afspraak inplannen en uw vloer door een expert laten plaatsen.

Maak hieronder een afspraak voor vrijblijvend advies over uw ideale vloer van onze professionals.

Maak een afspraak

Terug naar vloeren