4

Visgraatvloer kopen? Stox legt alle
soorten visgraatpatronen, Reken maar!

Advies nodig? Neem contact op

Visgraat

Visgraat vloer: een klassieke en stijlvolle aankleding van uw kamer.

STOX Vloeren & Keukens heeft een ruime assortiment aan visgraatvloeren. Hierdoor is het mogelijk om uw eiken visgraat vloer geheel samen te stellen naar uw wensen.

Een visgraat vloer is van origine een ambachtelijke vloerbedekking van hout. De vloeren worden bevestigd een houten ondergrond die verlijmd wordt op de cementdekvloer of houten ondervloer (afhankelijk van de situatie). Uiteindelijk zal de vloer worden ingepapt met schuursel en vlak geschuurd met een bandschuurmachine.

Visgraat lamelparket

Sinds een aantal jaren is er een nieuwe ontwikkeling op het gebied van visgraat vloeren, genaamd: Visgraat lamelparket. Visgraat lamelparket is in feite gelijk aan een duoplank vloer alleen is de verbinding zodanig ontwikkeld dat de delen in visgraat motief geplaatst kunnen worden.

Wij adviseren u om gebruik te maken van onze legservice! U kunt met een gerust hart toekijken hoe onze deskundige leggers uw woning voorzien van een prachtige visgraat vloer.

Wij zijn vandaag
tot 20:30 open

Bezoekadres STOX:
HAARLEMMERWEG 325
1051 LH AMSTERDAM

Bekijk alle openingstijden
Plan uw route

“Frequente communicatie van en naar Stox met vast aanspreekpunt kan een voorbeeld zijn voor veel andere bedrijven. Chapeau!” 

Mevr. Blank 10-07-18

Bekijk meer van onze reviews op Qasa!

Bekijk Reviews!

 

Volg ons!
Top