Vloer kopen

Een nieuwe vloer kopen doet u bij STOX!

Een nieuwe vloer kopen doet u bij dé vloerenspecialist voor iedereen: STOX Vloeren & Keukens! STOX heeft voor vrijwel ieder budget een vloer die past. Van een voordelige laminaatvloer tot een luxe lamelparket vloer gelegd in een visgraatpatroon. STOX levert het!

Bekijk alle vloeren

Onderhoudsproducten voor uw vloer.

Ook voor onderhoudsproducten voor uw vloer en benodigdheden voor het leggen van een nieuwe vloer bent u bij STOX Vloeren & Keukens aan het juiste adres. Bij de aanschaf van de onderhoudsproducten krijgt u gratis advies over het optimale gebruik van de producten.

Vloertrends

Bij STOX in Amsterdam vindt u de laatste vloertrends. Omdat de vloer de basis is van uw interieur is de keuze van de juiste vloer heel belangrijk. Gaat u met de laatste trend mee of heeft u liever een klassieke uitstraling in uw woning aan de Amsterdamse grachten? Ook dat is mogelijk! U vertelt ons wat uw wensen zijn en wij maken een offerte op maat. We leveren een breed scala aan vloersoorten en verschillende merken.

Alle houtsoorten en vloerstijlen zijn mogelijk.
Kies uw eigen vloer!

 

Showroom Amsterdam

De ervaren medewerkers van STOX vloeren staan graag voor u klaar in onze vestiging in Amsterdam met een deskundig advies.

U bent van harte welkom bij ons in onze showroom aan de Haarlemmerweg in Amsterdam! Een ruime showroom, met het Westergasterrein en de Westergasfabriek op nog geen 300 meter loopafstand. Ideaal voor een bezoekje aan een van de vele activiteiten in het Westerpark én een bezoek aan onze showroom. Wij zijn namelijk ook op zaterdag (én op de eerste zondag van de maand!) geopend. Bij onze showroom heeft u tal van mogelijkheden om uw auto te parkeren (betaald parkeren in de straat en Q-park parkeergarage).