Vloerenactie

In deze verlengde lock down is een lichtpuntje wel gewenst. Daarom, geeft STOX tot en met 2 maart 10% korting op ALLE vloeren! Zo kunnen de verbouw- en verhuisplannen gewoon blijven staan, én worden deze zelfs nog leuker gemaakt.

Om de juiste vloer uit te zoeken, kunt u een afspraak maken met onze vloerspecialist. Deze afspraak zal telefonisch of via beeldbellen plaatsvinden, daar onze showroom gesloten dient te blijven.

Stay safe!
Team STOX

Maak een afspraak

* deze actie is niet geldig op lopende orders

Webshop

Sinds kort heeft STOX ook een webshop waarop een groot deel van het vloerenaanbod te vinden is! Hier staan productfoto’s en productinformatie, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Wanneer u de juiste vloer heeft gevonden, kunt u het aanvraagformulier invullen, waarna onze vloerspecialist contact met u opneemt om de order definitief te plaatsen.

Neem een kijkje!

Naar de webshop

Vloerenplanner

Bekijk, met behulp van de Ambiant vloerenplanner, hoe uw favoriete vloer in uw woonruimte staat!

 

Probeer nu!

Legservice

Veel van onze klanten kiezen ervoor om hun vloer door STOX te laten leggen. Het verschilt uiteraard per huis of het gemakkelijk zelf uit te voeren is of niet, maar STOX biedt voor iedere situatie haar legservice aan.

Het team van STOX heeft jaren ervaring en is in de loop der jaren veel ingewikkelde problemen tegengekomen, dit heeft ervoor gezorgd dat wij een flexibel team hebben, wat altijd voorbereid is om een oplossing op maat te bedenken. Ons team legt alle soorten vloeren met plezier voor u. Van het leggen van laminaatvloer of een visgraat vloer tot het egaliseren van uw ondergrond. Alles behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u alvast meer informatie?

Neem contact op