Waarom STOX?

Een samenwerking met STOX levert u enkele simpele, maar belangrijke voordelen op.

#1 De STOX Totaalservice

Wij bieden u bij STOX de mogelijkheid om uw vloeren en keukens bij ons af te nemen. Het grote voordeel wat dit met zich meebrengt is de planning, het transport en de prijs. Wanneer u bij ons een combinatie van vloeren en keukens aanschaft, verzorgen wij de gehele planning voor u. Zo weet u zeker dat zowel de levering als de installatie van uw aankopen goed geregeld worden. Waar normaal meerdere bedrijven met elkaar moeten coördineren en plannen, wordt het hier simpelweg door ons geregeld. Wij zorgen ervoor dat de installatie van alle verschillende onderdelen naadloos in elkaar overloopt. Dit houdt uiteraard ook in dat u de garantie van al deze onderdelen bij één partij onderbrengt.

Wel zo makkelijk toch?

#2 Naast logistiek voordeel, ook financieel voordeel!

Naast de eerdergenoemde logistieke voordelen, levert een samenwerking met STOX ook voordelen op financieel gebied op. Doordat u de verschillende onderdelen combineert (vloeren en keukens) kunnen wij een unieke prijs voor u samenstellen. Zo koopt u als het ware deze verschillende onderdelen in een pakket, wat u uiteraard voordeel oplevert.

Naast een betere verkoopprijs besparen wij u ook geld op de transportkosten. Waar u normaal afspraken met verschillende transportbedrijven moet maken, maakt u bij ons eenmalig een afspraak met onze vertrouwde transportpartner.

Eén afspraak, één bedrijf. 

#3 Ervaren Keuken- en Vloerenadviseurs

Wij hebben hier bij STOX uitgebreid ervaring met het ontwerpen en installeren van vloeren en/of keukens in omgeving Amsterdam. De huizen in Amsterdam staan bekend om hun uitdagingen qua design; kleine ruimtes, verzakkingen of ongewone hoeken, STOX heeft het allemaal al meegemaakt. Deze expertise nemen wij mee en passen wij toe bij ieder project.

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om bij ons in de showroom al een goed beeld te krijgen van het eindresultaat. Aan de hand van 2D/3D renders krijgt u een digitaal beeld en aan de hand van fysieke voorbeelden in onze showroom ziet en voelt u ook alvast wat het eindresultaat in zal houden. Zo kunt u alvast kijken of u de kleur van de vloer goed vind passen bij het front van uw keuken en kunt u alvast voelen welk materiaal de voorkeur krijgt voor uw werkblad.

Zo weet u zeker dat de keuken en/of vloer die u verwacht, gelijk is aan hetgeen u van ons krijgt.

Het leveren van kwaliteit en uw tevredenheid, is onze prioriteit.

Op zoek naar meer inspiratie?

Download onze brochure hier!