Wijnklimaatunits

STOX Klimaatunits staan bekend als top of the line wijnkoelers. Wij bieden onze wijnkoelers aan in veel verschillende soorten en maten. Zo bieden wij ze aan in de vorm van kleinere klimaatunits, met maar één klimaatzone, maar daarnaast hebben wij ook grotere units in het assortiment met maar liefst drie klimaatzones.

Deze wijnkoelers onderscheiden wij in vier categorieën, deze categorieën zijn; keuken inbouw, keuken onderbouw, wijnkoeling keuken en vrijstaand.

Waarom een wijnkoeler?

  • De wijnkoelers zijn vooruitstrevend qua ontwerp en gebruik. Het primaire doel van de wijnklimaatunits is het mooi, veilig en op de juiste manier bewaren van verschillende soorten wijn.
  • Een traditionele koelkast kan wijn bewaren, maar het is niet ideaal. Het heeft verschillende negatieve effecten op de wijn, met name op de houdbaarheid.
  • Een wijnklimaatunit is goed voor het bewaren van wijn, maar daarnaast geeft het uw keuken ook een luxe uitstraling. Bepaalde units zijn beschikbaar met belichting aan de binnenkant. Dit geeft de unit een stijlvolle look, wat uw keuken visueel naar een hoger niveau kan tillen.

 

Wilt u meer horen over de mogelijkheden betreffende een wijnklimaatunit in uw nieuwe of huidige keuken?

Neem contact op met STOX